Bilder från SM i Karlstad

Eftersom jag aldrig har orkar ladda över mina bilder från sm dag 1 i Karlstad från hårddisken så börjar jag med dag 2 och kör lite omvänt, men de får duga.

Dag 2 var de endast final och det var grymt roligt att se på. Fick även se Torny  let's dance och den andra killen som jag inte minns namnet på som också är från samma program. Torny och den andra killen var två av domarna för 10 dansarna som var väldigt duktiga. I de andra dansarna som lindy,bugg, rock osv var de andra domare.

Anna och Jacob - 2:a (från min förening)

1:a i dubbelbugg
Ett par från 10 dansarna
Benjamin och Angelica - 1:a i bugg
Rock

Torny

De var några bilder från dag 2 i Karlstad. Nu när jag ändå bloggar kan jag berätta snabbt om mina två dagar när jag inte har bloggat. Igår var jag ledig för jag hade ändå bara en lektion. Josefin kom hit, vi sola och sen köpte blommor till min lärare. Idag var de skola som vanligt sedan följde Linnea hem till mig. Vi pluggade och åt middag innan vi drog till min lärare Anna där hela klassen var. Vi umgicks, fikade, skojade som barn i lekparken, sedan spelade ett spel innan alla for hem.

Imorgon far ja iväg till boden till Linnea och grillar med andra tjejer från klassen, kulkul!

Ny hårfärg

Inte länge kvar till sommarlov nu, så underbart skönt!!! Idag hade vi orientering på morgonen, det gick inte så bra för mig och Josefin. När vi skulle fara till pontus för att duscha mötte vi på en polis som visslade åt oss och sa "man får inte skjutsa, bara barn". Det var första gången någon har sagt till att man inte får skjutsa, förstår faktiskt inte varför man får skjutsa äldre utan bara barn. Om du vet varför kommentera är nyfiken! Resten av dagen hade vi två historie pass sen for jag till frisören och slingade håret guld blont. Annars idag har jag gjort klart svenskan och börjat på min engelska bokrecension.

Imorgon är jag ledig hela dagen för vi skulle ändå bara ha haft en lektion. Även fast vi är lediga ska jag försöka komma upp imorgon för har en del att göra.

27 maj

Måndag är en dag som brukar kännas seg och trött. Den här dagen har faktiskt gått fort och jag har varit på bra humör, förutom på media samhälls produktionen då jag vill skrika och gråta samtidigt. Som tur var så slutade vi direkt efter den lektionen och jag blev på bättre humör när jag och josefin gick runt på stan, sen till storheden. Fick med mig en leksak till min hund som han fick i present idag och så köpte vi en glass, mums! På kvällen har jag sett tv, pluggat och lekt lite med hunden. Ska nu fixa mig sen lägga mig i sängen och läsa.

Imorgon händer en sak som jag berättar sen på kvällen! hihihi

Grattis älsklingen min! ♥

Morsdag

Idag är det morsdag och då kom mina syskon hit plus deras killar. Vi har fikat min morotskaka och lite fruktsallad. Efter det åkte jag, mamma och pappa till storheden för att handla lite presenter till min hund som fyller år imorgon och mat till middagen. På kvällen har jag  börjat med mitt svenska arbete sen vid åtta tiden gick jag och mammi ut på en 5,3 km promenad. Ska nu lägga mig ner i sängen och läsa boken p.s. I love you som jag började på idag.
Grattis på morsdag älskade mammi! ♥

25 maj

Solat i det fina vädret, städat i rummet, bakat morotskaka, gjort lite plugg och gått en sex km promenad med min hund. Där var en snabb sammanfattning av min dag. Imorgon är det morsdag då kommer mina syrror hit och fikar.

Håller på att redigera sm-bilderna så om någon dag kommer det upp.
 
 

Sovmorgon

Godmorgon! Samhällskursen tog äntligen slut för min del igår. Firade med sovmorgon idag till tolv för jag behövde inte komma på morgonens samhällslektion. Vaknade vid nio tiden och gick in i duschen direkt. Efter det satte jag mig ute på altanen och åt frukost medans jag läste tidningen. Ska nu gå ut med hunden sedan till frisören och boka tid för slingor innan jag beger mig mot skolan.

Linnea mountain

Klicka på bilden för att komma till den här tjejens blogg!

Where is the love

Jag är kär
 

22 maj

Tillbaka igen efter att inte haft telefon, dator eller tv på mer än 24 timmar. Att vara utan det och leva ett "gammaldagsl liv" har varit helt okej men ändå väldigt skönt. Fick mer tid att göra andra saker till skillnad från när jag använder dator (som ex nu).  Igår när jag inte hade något av det gjorde jag 3 mattenationella prov som gick helt okej. Efter att äntligen ha gjort klart alla nationella proven gick jag och Josefin in till stan och kollade runt på kläder innan vi for hem till mig och hämtade träningskläder, sedan iväg in till inpuls och gymmade. När jag kom hem åt jag snabbt innan jag och Emma gick på en liten promenad. Resten av kvällen läste jag ut min engelska bok tills jag somnade.

Idag hade vi estetisk kommunikation på morgonen och efter lunch på msk starta jag min telefon igen. Trodde inte att något hade hänt men det hade det, några sms, twitter och älskade snapchat. Direkt efter skolan for jag, Evelina, Julia och Josefin in till stan och köpte milkshake på blågåsen, förutom Evelina som köpte en slash. Efter det gick jag och Josefin runt på stan innan jag for hem. Ska nu plugga en hel del innan jag går på en promenad med emma.
 
Fick också tillbaka min skoldator (haft en lånedator i flera veckor) så nu har jag absolut inga bilder på datorn. Men till veckan kommer jag ladda upp bilderna från karlstad och lägga upp några här.

Idag gjorde Josefinden här fina bilden på mig på estet lektionen imorse. Vad tycker ni?
        
 
 

Tidsinställt inlägg

Eftersom jag inte kommer ha datorn hela dagen så gjorde jag ett tidsinställt inlägg. Antar att vid den här tiden kommer jag träna, dö av uttråkan eller känna mig fri från allting. 
 
En oredigerad bild från någon vecka sen i niperna 
 
 

Melon och blåbärste

Tog en sväng till konsum med Emma och handlade blåbärste och melon. Blev att dela lite av melonen till mina djur som är galna i melon, framförallt min katt.

Måndag

Idag blev det ett litet träningspass på morgonen när jag tog cykeln till skolan( 5-6 km). När jag kom till skolan gjorde jag mattenationella muntligt som gick helt okej, skönt att en del är borta. Imorgon blir det de sista 3 delarna sen är alla nationella proven borta. Efter lunchen på media samhälls och kommunikation lektionen jobbar vi om internet och bestämde oss för att prova på att inte använda dator, tv eller telefon på 24 timmar. Imorgon kommer jag inte använda något av det till onsdag efter lunch. Själv tycker jag det ska bli väldigt intressant hur jag kommer vara de 24 h och vad jag kommer göra. Fick redan ångest idag när vi bestämde att vi skulle ha det. Hoppas det går bra, berättar på onsdag hur det har gått när jag får använda datorn igen. 
 
En bild från i helgen i karlstad 
 
 

Hemma

Nu är jag hemma igen. Det har varit roligt att kolla på alla duktiga dansare, 10 dansarna och varit ute i de fina vädret. Till veckan kommer jag lägga upp bilder och skriva mer om helgen. 


Karlstad

Ikväll far jag till karlstad och kollar på dans sm i bla boggie, bugg, lindy med mera. Kommer troligtvis inte sitta vid datorn något under tiden jag är borta så uppdateringen kommer vara dålig. Men håll utkik det kan komma något inlägg. 

Från google.

Två par nya skor

Idag gjorde jag äntligen bort de två sista delarna av engelska nationella och det gick bättre än vad jag hade tänkt mig. I nian blev jag sur och skrev ingenting, nu i år svarade jag nästan på allt. Lämnade bara en liten uppgift och sista pappret för jag fattade ändå ingenting. Hör delen gick mindre bra men hoppas på det bästa. Efter allt var klart slutade vi (vid elva tiden). Gick runt på stan ett tag innan jag tog bussen hem. Hittade ett par vita skor till mamma som hon sa att jag skulle köpa och 2 par skor till mig. Fick även med mig en tröja från gina tricot. När jag kom hem åt jag lite lunch och pluggade. Efter middagen for vi till mormor och morfar ett tag sen resten av kvällen har jag pluggat och städat till lite i rummet. 

 
När jag skulle fota tröjan tog batteriet precis slut, så typiskt...

Måndag

En ny vecka är här. På morgonen regnade det och jag missade såklart bussen. Men eftersom jag har en sådan snäll lärare fick jag ingen försening. Slutade redan kvart över ett idag och direkt efter skolan gick jag och Emma snabbt runt på stan. När jag kom hem gjorde jag lite plugg innan vi drog till konsum. 

Tidning, sminkborttagningsmedel och återfuktande ansiktskräm 
 

Fint väder

Idag har det varit fint väder. Solen har legat på hela dagen, den enda nackdelen är att det har blåsit kallt. Satt ute med datorn och gjorde klart ett skolarbete, skönt nu är ett borta nu återstår bara 500 till. Om ett tag ska jag gå ut en promenad med hunden och sedan fortsätta mitt pluggandet. 
 

Stress över skolan

Blommorna har börjat komma i blombänken och det är bara tre veckor och någon dag kvar till sommaren. När jag tänker efter hur kort tid det är kvar blir jag väldigt stressad över skolan. Betygen ska stoppas snart och jag har flera uppgifter kvar av skolan och det är både engelska och matte nationella kvar. All den här stressen har gjort att jag inte alls orkar bry mig om skolan. Har tänk att nu när de är långhelg ska jag plugga till mattenationella och göra klart uppgifter. Har försökt sätta mig ner och plugga, t.ex. idag skulle jag sluta på en uppgift men jag kände verkligen ingen ork eller lust. Stressen tar över all energi till pluggandet och jag tar saker före.
 
En till sak som jag har panik över är att det är engelska nationella på onsdag och veckan där efter matte nationella. Jag har alltid haft problem med engelska och speciellt när de handlar om texter eller prata (redan gjort den delen). När det gäller texter har jag problem att förstå de och när jag inte förstår stänger min hjärna av och jag orkar inte bry mig nå mera. När det gäller att prata så har jag svårt att få fram ord speciellt framför andra människor och jag måste inprovisera/har ingen text som jag ska läsa från. När det gäller matten känner jag på mig att jag kommer få E men vill ha högre, vill ha C. 

All den här tanken ger mig en klump i magen och orken för skolan är borta. Ska verkligen försöka de sista veckerna för att slutföra uppgifter och gå ut ettan med bra betyg, även fast jag känner på mig att jag kommer gå ut med dåliga betyg.
 

Nytt inköp

Skinnjacka: köpte av Hevi | Linne: Hm | Skor: skopunkten | Aloe vera: fick från min syrra | Band: glitter
Zoomobjektiv 18-200 

Tillbaka

Varför jag inte har bloggat är för att jag inte har haft nya bilder och har inte haft ork. Men nu har jag laddad upp massvis nya bilder på datorn.
 
I torsdags hjälpte jag min syrra att fixa lite till bröllopet, sedan på kvällen kom Hevi hit och sov till fredag. På fredag gick vi runt i stan sen efter det gick jag till gymmet och tränade mage och armar. Idag har jag varit till elgiganten och köpt ett nytt objektiv (laddar upp senare vad för objektiv). När jag kom hem har jag bara fotat och provat mitt objektiv. Kommer ett nytt inlägg senare ikväll på lite nya saker så håll utik. 
 

Onsdag

Idag mår jag mycket bättre. Rösten är tillbaka, jag är piggare men är fortfarande lite tät i näsan. Skola idag precis som vanligt förutom att vi slutade halv 3 istället för fyra. Direkt efter skolan gick jag, Evenlina och Linnéa till kulturens hus och lånade böcker innan vi for hem till mig. När vi kom hem till mig gjorde vi tacos och sedan gjorde vi lite plugg, men den mesta tiden blev snack. Efter de for har jag kollat runt på datorn och sett tv.  Ska nu gå och borsta tänderna innan jag lägger mig i sängen och ser gossip girl.

Blond

Sommaren 2012

Ska om någon dag beställa tid hos frisören och slinga mitt hår blont. Det ska bli skönt att komma till min vanliga hårfärg igen och vara sommar blond till sommaren.  Kommer dock inte slinga det jätte blont utan låta det också  blekas av solen. 

Sjuk

Var lite sjukare idag så bestämde mig att stanna hemma och vila upp mig så jag blir frisk. Idag vaknade jag samma tid som om jag skulle till skolan (0620), såg ett avsnitt av gossip girl, såg tv, sedan somnade jag om igen till halv 11-11. Efter det har jag sett lite mer gossip girl, ätit, varit ute med hunden och vilat. Mår lite bättre nu så ska snart plugga lite så jag inte kommer efter. Ikväll kanske jag far och kollar på buggträningen beroende på hur jag mår. 

Har fortfarande en lånedator så tillsvidare får ni leva med gamla bilder (vill inte börja ladda upp nya på den här). 

Måndag

Har gått och blivit lite små förkyld. De började igår att min hals kliade och var torr. Imorse vaknade jag och var lite hes som har blivit värre efter dagen. Gick på skolan idag och hade matte lite på morgonen sen svenska nationella talet som gick bra. Fick veta resultatet redan idag och fick B!! Kom hem från skolan vid halv fyra tiden ovh från dess har jag inte gjort speciellt mycket. Resten av dagen kommer jag plugga och vila så jag blir frisk. 

Jack Vidgen

Shit vilken underbar röst. Klicka här om ni vill lyssna mer av han.  

Vinnaren av veckans blogg

Grattis! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. 

The hunger games

Såg nyss klart the hunger games som var hur bra som helst. Först i början var den mindre bra men sen efter ett tag blev den hur bra som helst, speciellt mot slutet. Antar att nästan alla har sett denna film men om ni inte har det så rekommenderar jag verkligen att se den. 

Annars idag har jag tränat på mitt tal, varit ute och fotat katten min och rensat min gamla dator som jag ska sälja. 
Smakade den nya lokan idag som var hur god som helst, rekommenderar att smaka den om ni inte har gjort det. 

-

Tumblr_mdy6kdpmqb1rvrvbvo1_500_large

En lugn kväll

Blev en ensam kväll ikväll som funkade. Såg nyss sune i grekland som faktiskt var bra och innan det ett avsnitt av tvd. Ska om ett tag se GG och sedan sova, mitt huvud gör lite ont och ja är trött.
Inga nya bilder för jag har en lånedator

Fredag

Fredag idag. Veckan har gått fort nu när vi var ledig onsdag, nästa vecka går vi alla dagar förutom torsdag och fredag. Idag var det engelska nationella på morgonen som gick helt okej, sedan två timmars hål och efter det långa hålet historia. När skolan slutade gick jag, Josefin och Evelina och åt på dagobert. För min del blev det en kycklingmacka, mums. Gick runt lite på stan efter det medans jag väntade på pappa, på stan hittade ett par vanliga svarta mjuka shorts på hm. Ska om ett litet tag fara ut och springa. Lite senare ikväll kommer Hevi hit och troligtvis Linnea också. 
 
Tumblr_mik2xvdfug1s6nfyho1_1280_large
 

Oturen

Tycker jag har haft en hel del otur på den senaste tiden. Förra veckan hackade en min facebook och hotmail, denna veckan har min skoldator helt gått sönder så nu är den på lagning (har just nu pappas), sen har lite mer saker hänt som jag inte nämner här. Hoppas det vänder snart så jag får tur. Eftersom jag inte har kunnat blogga så skriver jag nu istället vad som har hänt.

Valborg: Spenderade denna dag med Josefin. Vi åt en god kycklingpaj, åt scones med nutella och banan (prova det är godare än vad de låter), sen lite godis. Samtidigt vi gotta oss såg vi filmen "what to expect" som var bra, men inte jättebra. 
 
Första maj: Vid elva tiden for jag hem från Josefin för jag skulle följa med och kolla där min syster Malin ska ha bröllop. Vi möblerade borden (okej, jag kolla de gjorde allt), för att kolla så allt skulle bli bra. Efter det for vi snabbt hem till mig för att skriva ut lite papper innan vi drog vidare till henne. Där var även min andra syrra Hanna som även var med och möblerade i lokalen. Hos Malin fixade vi lite saker till bröllopet och pratade en hel del om det. Blev även att äta middag där. Sedan cyklade jag hem. På kvällen gick jag en drygt halvtimmes promenad, duschade och sedan slutade jag kvällen med gossip girl.
 
Idag var det skola precis som vanligt. På lunchen blev det max mat med Linnéa, Evelina och Julia. Direkt när ja kom hem cyklade jag och Emma och kollade vad frisören här jag bor kostade, vilket inte var så dyrt. Så om ett tag blir det att slinga håret guldblont eller göra dip dye. Resten av denna dag ska jag plugga en hel del och om orken finns ska jag träna lite.

Instagram bilder från i tisdags:

Mobilbloggning

Självklart skulle min dator gå sönder idag. Ska lämna in den imorgon till it/vaktmästaren så han får fixa den, så förhoppningsvis fixar han datorn och jag får tillbaka den innan jag går hem.

Idag
RSS 2.0