Torsdag

Idag regnar det och de är både jobbigt och mysigt. For in till stan imorse vid tio tiden och mötte upp Amanda. Vi gick runt på stan i ungefär två timmar. Försökte hitta ett par jeans men hittade inga och så är det så irriterande jobbigt att prova flera par byxor. Ska göra ett nytt försök någon annan dag. När jag kom hem åt jag lunch och kolla på tvd.  Just nu ligger i mina föräldrars säng och bara degar. Men ska stiga upp snart och göra någon nytta. 

SAKNAR HÅRET

Vampire smile

Love this song

Ansiktsmask

 
 
 
 
Ansiktsmask på. Ikväll har jag provat våran zumba skiva som var tråkigare än vad jag hade tänkt mig och lekt med mitt smink. Imorgon far jag in till stan tidigt igen för att träffa Amanda. Ska samtidigt kolla på ett par jeans. 

Puss!

Klippt mig

Toppade håret och klippte upp lite. Det känns kort men det får duga. 

Nytt smink

-

klokacitat.se
 
Haft fullt upp i stort sett hela dagen idag. Var hos min syrra från tolv till ungefär halv fyra, där fikade vi, snackade, kollade kläder, gick till ica och kollade på lite bilder. Åt middag lite efter jag kom hem och sen drog jag på buggträning. Den gick helt okej hade inte så mycket ork idag. 
 
Ska nu borsta tänderna sen se ett avsnitt av ...... ni kan nog lista ut själv ;) Imorgon ska det slitna håret bort och fixas till. Efter det kommer jag gå runt på stan ett tag innan jag far hem. 
 
Godnatt!

Fint väder p

Godmorgon! Superfint väder idag med och ungefär åtta till tio plusgrader. Ska snart gå på en promenad med min hund till Hanna.
 Amanda fyller år idag, grattis till dig hoppas du får en bra dag! 

Gangnam Style - Jayesslee

Så bra! Här finns mer av deras covers.

Happy

Idag har jag städat mitt rum, varit ute med hunden och gjort klart en samhälls uppgift. Gymmade ikväll också, har väldigt svårt att ta mig någonstans men när pappa erbjöd mig skjuts slängde jag på mig kläderna och for till Inpuls. Körde stenhårt rumpa och ben pass så det brände. När jag kom hem åt jag och efter det duschade jag. Ska om ett litet tag fläta håret och sedan se the vampire diaries innan jag sover. 
 
Lekte med ps, blev inte så nöjd men den får dugag

Måndag

Godmorgon! Så skönt att vakna upp på morgnarna nu och veta att man inte behöver gå till skolan på en vecka. Idag vaknade jag halv 10 och då gick jag direkt upp och gjorde mig en god frukost. Medans jag åt det började jag på säsong 4 av the vampire diaries. Nu ska jag städa lätt i mitt rum och sen ska jag ta en promenad med hunden. 
 
Malin, Hanna och jag

I dina fotspår

Lägger mig snart i sängen och ser sista avsnittet på säsong 3 av the vampire diaries. Imorgon börjar jag med säsong 4. Ska försöka börja med lite plugg imorgon också som jag har missat från jag bytte linje och om det är fint väder går jag nog ut och fotar imorgon igen. 
 
Typiskt att han inte ville kolla in i kameran och kollade istället ut på utsikten.

Blond eller brundröd

Hittade ingen bättre bild på mig med blont på min dator....

Panorama

Vårväder

Vårväder ute idag. Plusgrader och sol, underbart! Idag for jag, mamma, pappa och hunden till niperna för att gå på en promenad, jag skulle få fota och bara vara ute i det fina vädret. Ska nu om ett litet tag dra mig mot Inpuls och träna. Har inte tränat på en vecka och måste verkligen komma igång igen. 
 

Bilder från tävlingen

Linus I och Åsa - Boogie Woogie
David och Ida - Boogie Woogie
Jakob och Anna - Boogie Woogie
Linus och Jenni - Boogie Woogie
Jennie, Theres och Åsa - Dubbelbugg
Jesper och Sofia - Bugg
Bea och Linus  - Bugg
Om du är med på bilden så får du ta men lämna kvar mitt namn.

Tävling i Skellefteå

Dagen idag har varit bra. Har kollat på dans hela dagen och själv dansat vid fyra tiden. Vi dansade direkt i semifinal och vi kom inte vidare för råkade göra ett steg fel.Men i helhet är jag väldigt nöjd med dansen. När jag kom hem såg jag melodifestivalen, anmält mig och min partner till Umeå tävlingen som är i april och nu ser jag på Teen wolf.

Lägger snart upp bilder från dagen. 
 

Godnatt

Ska nu krypa ner i sängen och se the vampire diaries sen sova. Imorgon är det tävling som gäller hela dagen. Blir först att kolla på dm och sen är det min tävling, r-tävling. 

Under dagen har jag fått frågan, är du nervös? Och nepp det är jag faktiskt inte det brukar mest komma sekunderna innan vi ska upp på dansgolvet. 

Lov

Nu är det underbara lovet här och innan jag gick på lov gjorde jag klart de sista historia frågorna. Gick runt snabbt på stan efter skolan innan mamma kom och hämtade mig. När jag kom hem åt jag lite lunch och såg två avsnitt av the vampire diaries. Resten av dagen/kvällen ska jag packa till imorgon och bara ta det hur lugnt som helst. 

Dans

For till blackis en sväng idag och dansa lite innan tävlingen. Har duschat nyss och ska snart borsta tänderna och smörja in mig innan jag lägger mig i sängen och se min älsklings serie. Det börjar på t och slutar på s, undra vad det är ;) 
 
Imorgon är det skola som vanligt sen lov, underbart!!! 

Julen 2011
Jag SKA klippa mig snart men jag vill göra något mer med håret. Antigen slinga det blont eller göra det mer rött. Vad tycker ni blont eller rödbrunt? 
 
 
 

Bra dag

Dagen idag har varit så himla bra. Jag och Amanda vaknade vid sju tiden, då gick vi upp direkt och åt frukost. Efter det fixade vi oss lite innan vi gick till teknikens hus. På teknikens hus mötte vi upp halva klassen och provade på att sända nyhetssändning. Jag var meteorolog och läste upp lite nöjes nyheter. Det gick som det gick men kul var det. Slutade efter elva och då gick jag direkt till ica och köpte lite sallad innan jag promenerade hem. Åt min sallad och såg the vampire diaries när jag kom hem och sedan gick jag ut med hunden.
 
Ska nu plugga lite historia och bara ta det lugnt. Ikväll blir det troligtvis sista friträningen innan tävlingen annars får jag se vad som händer.
 

Tjugonde februari

Amanda är här och ska snart se the vampire diaries. Slutade en timme tidigare idag för var klar med tidningen vi höll på med vilket var väldigt skönt. När vi kom hem tog vi det bara det lugnt fram till middagen. Gjort lite historia, grävt och rotat hela min garderob för att hitta tävlingskläder och äntligen hittade jag något. Vi gick också en promenad med hunden till min syrra och sedan till min andra syrra. När vi var tillbaka åt vi lite och sedan fortsatte jag det sista med historian. 

Imorgon är det en väldigt kort dag. Börjar nio på teknikens hus och slutar elva. Resten av dagen blir plugg och friträna en sista gång innan tävling.

Vi är så vacker utan spackel, att du inte kan förstå. 

Godnatt

Träningen gick bra. Har nyss duschat och nu ska jag borsta håret och göra flätor sen sova.

Godnatt jag är trött.



Vattenfärg i Photoshop

Amanda lärde mig idag en ny sak på photoshop och kul var det. 

Dagen idag har varit hur lugn och bra som helst. När jag kom hem gjorde jag matte och började skissa till min estet uppgift. Inte så nöjd med mina bilder men de får duga. Ska försöka komma på en till innan jag far på träningen. Inte länge kvar till tävlingen nu. 
 

Hemma på hålet

Idrott på Inpuls på morgonen. Sprang först i 12 minuter och sen körde jag mage i en timme. Har hål i tre timmar så for hem på lunchen och duscha, åt lunch och nu pluggar jag lite matte. Åt en bra och proteinrik lunch idag. Köttbullar med wokade grönsaker, ett ägg och hårdbröd med keso. Om mindre än en timme far jag tillbaka till skolan och har historia sen slutar jag för dagen.
 

2013-02-18

Det blir bara ett snabbt inlägg. Idag var det skola precis som vanligt, varför jag säger det vet jag inte. Efter skolan gjorde jag mitt omprov som gick bra innan jag for hem med pappa. Åt lite och tog det lugnt innan jag drog till b-gården för friträning. När jag kom hem gjorde jag lite armar innan jag hoppade in i duschen. Märker verkligen att jag kan jobba hårdare på gym än vad jag gör hemma. Blir mer taggad och orkar betydligt mer. Här hemma känner jag mest "äh skitsamma" och duschar istället. 

Ska nu äta lite, se tvd och sen sova. Godnatt!

två bilder på mig från 2012

Livet är som ett pussel

Vårat liv är precis som ett pussel som pusslas ihop efter tiden. Händelserna är en pusselbit.  Antingen passar den eller så får man leta efter nya händelser för att hitta den rätta pusselbiten. Det finns inga mellantag som är halvrätt eller halvfel. Gör man rätt växer bilderna fram som den ska man gör man fel är är det bara att plocka bort och börja om. Det tar lite längre tid men det blir lika perfekt ändå, så småningomg. 

Vissa måste kämpa för att få alla bitar att falla på plats och vissa går det lättare för. Ibland provar man inte alla delar på pusselbiten och fortsätter med den andra för fort. Men efter ett tag inser man ändå att den ska ligga där. 
 

Before I die...

En sak jag vill göra innan jag dör är att träffa Ian Somerhalder, vad har du för dröm/göra innan du dör?

Only one

Angelica träning idag från halv tolv till tre. Egentligen slutar den halv sex men åkte hem tidigare för jag var tvungen att plugga. När jag kom hem duschade jag och ska nu snart börja med mitt pluggande. Kvällen kommer bestå främst av plugg men också att bara ta det lugnt. 

Melodifestivalen

- september 2012
 
Såg melodifestivalen ikväll och jag tycker att rätt personer gick vidare. State of drama - falling var klart bäst och ravaillacs - en riktig jävla schlager var rolig och bra. Men det var tråkigt att Amanda Fondell kom inte vidare eller till andra chans. Nästa vecka är Robin Stjernberg med. Längtar tills jag får höra hans låt. Förutom att se mello har jag pluggat historia och bara tagit det lugnt. 

Om ett litet tag ska jag borsta tänderna sen krypa ner i min mysiga säng och se ett avsnitt av the vampire diaries innan jag sover. 

 
 

Mitt rum före och efter

Före
Efter
Det enda som fattas är mina speglar men det blir någon annan dag.

Storheden

For till storheden idag med mamma och pappa. Fick med mig hem lite nya träningskläder från stadium outlet, hörlurar från elgiganten och markeringspennor från jysk. Köpte också två hyllor från jysk som jag visar senare idag eller imorgon när jag kommer visa hela mitt rum. 

Ny design

Före
Efter
 

Nya saker från hm

Helg

Äntligen är det helg. Den här veckan har gått rätt så fort och varit bra. Idag på hålet gymmade jag och då blev det att springa på rullbandet i ungefär 26 minuter. Har också gjort ett historia prov och det gick mer än sämst. Fick hjärnstopp och vet inte alls vad som hände. Men ska göra ett nytt försök på måndag eller till veckan och hoppas på att det går bättre då. När vi slutade gick jag runt på stan med Amanda och försökte hitta kläder till tävlingen. Fick med mig lite saker hem som jag lägger upp senare idag. När jag äntligen var hemma tog jag något och åt sedan såg jag the vampire diaries. Somnade ett tag efter det och vaknade upp att pappa sa att det gick älgar nedanför oss. Tog med mig kameran och promenerade ner i skogen med pappa. 

Två älgar och en älgkalv. 

Bloggen kan låsas ikväll en stund och det är för jag gör om den. Vet inte än hur jag gör men ni ser ju!

Fredag

Godmorgon! Min frukost imorse blev havregrynsgröt med psylliumfrön, banan och blåbär. Gott, nyttig och mättande frukost. Just nu har jag samhälls efter det ska jag till inpuls och springa ett tag på rullbandet medans vi har hål. Efter det har jag bara historia prov sen slutar jag för dagen. Blir att kolla på tävlingskläder efter skolan sen hem. 

Ska fortsätta jobba nu, puss!

Vill ha

Alla hjärtans dag

Inatt sov jag ungefär 8-9 timmar vilket var hur skönt som helst. Dagen idag har varit bra och väldigt lugn. Lämnat in både min illustration och svenska uppgift idag under dagen. Efter skolan mötte jag upp Emma och då gymmade vi mer än en timme. När jag kom hem åt jag lite och nu sitter jag här framför datorn. Ska nu gå och duscha sen plugga till historia provet som är imorgon. 

Den här ligger i kylskåpet och väntar på mig.  

En bra dag

Har inte kunnat blogga på hela dagen för jag har haft så mycket att göra. Gick skola till fyra sen kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem åt jag, pluggade sen for jag på uppvisningsträning med min grupp och elitgruppen. Hade det igår också och de här två dagarna har verkligen varit roligt. Det har varit dans, träna till olika uppvisningar och snackat. 
 
Imorgon går jag skola till tre sen far jag direkt och gymmar. Resten av kvällen blir det plugg. 

Stay

 
Rihannas nya grymma låt! 

Fettisdagen

Körde en sminkfri dag idag vilket kändes väldigt skönt sen en lätt outfit (mjukisar, linne och en långarmad tröja). Hade idrott på inpuls imorse. Körde armar, mage och sen i slutet sprang jag 10 minuter. Var väldigt slut efter och mådde illa så jag nästa ville spy. Efter de blev det matteprov som gick bättre än vad jag tänkte mig. Svarade på allting så hoppas det gick bra. Slutade efter det (halv 12) och for raka vägen hem. Gjorde mig lite mat när jag kom hem sen såg jag på the vampire diaries. Ska nu göra lite plugg och bara ta det lugnt. 

Idag blir det att äta semla!!
 

Godnatt

Efter att ha pluggat i en och en halvtimme matte och efter det hållit på med min illustration uppgift ska jag nu packa lite till imorgon, borsta tändera, ta bort sminket och sist men inte minst se the vampire diaries. Hoppas jag kan se på tv nu för just nu ligger min tv på ett konstigt ställe men ska snart som möjligt flytta den. 

Imorgon har jag idrott och efter det ett matteprov sen förhoppningsvis slutar vi om min lärare än snäll. Annars har jag hål i 2 timmar sen 40 minuters matte, ovärt? JA! 
 
När Kosmos och Hero var liten

Hemma

Är äntligen hemma efter en rätt så lång dag som har varit bra. Efter skolan stannade jag och några till på mattestugan och nu fattar jag lite mer av det vi håller på med. Har matteprov imorgon så den här kvällen blir det att plugga till det. Ska nu bara ta det lugnt till matten sen börjar jag mitt pluggande.

 

Just do it.

For till gymmet och tränade i en timme och 10 minuter. Körde ben och rumpa idag igen sen i slutet gick jag backe i 10 minuter och de två sista minuterna sprang jag väldigt fort. När jag kom hem åt jag lite sen duschade jag. Nu ska jag borsta håret sen börjar jag plugga. 
 
Verum fil, mosad hallon, valnötter, linfrön och solrosfrön. Gottt och nyttigt på samma gång! 

Work for it

Har nu flyttat in mitt rum och det är snart klart. Har lite hyllor, tavlor och sånt som ska upp innan jag fotar och lägger ut. Det blir inte idag kanske om en vecka eller något, håll ut! Åt nyss lite gröt och om en tag ska jag fara på inpuls och träna. Resten av kvällen blir det att plugga till matteprovet. 
 

Kvällens sista inlägg

Sista inlägget för ikväll. Tar en tidig kväll idag för jag tänkte gå upp tidigt imorgon. Har en del att hinna med, ska träna, flytta till mitt nya rum och plugga till matteprovet som är på tisdag. Ska nu gå och borsta tänderna sen se the vampire diaries. 

Godnatt! 

 
- Varför jämföra dig med andra? Ingen annan i hela världen kan göra ett bättre jobb på att vara du än du. 
 
 
 
 
 

Bilder från idag

Borta bra men hemma bäst

Hemma i Luleå igen. Vaknade klockan 10 sen gick vi ner och åt frukost. Efter frukosten gick vi en promenad till Amandas pappa och sen till hennes mormor, där blev det fika och äta. Medans vi gick fotade vi och fick några bra bilder som jag laddar upp ikväll eller imorgon. När jag kom hem packade jag upp och åt. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. 

Min fredag

Min fredag idag har varit bra. Direkt när vi kom till Haparanda gick vi på Ikea i ungefär en och en halvtimme. Hittade saker till mitt rum sen gick vi på skopunkten och där hittade jag ett par skor. Kom till Amanda på Seskarö vid halv åtta och då tog vi det bara lugnt till vi skulle äta. Resten av kvällen har vi bara chillat på. Imorgon får jag se vad som händer sen vid halv 6 tar jag bussen hem till Luleå. 

Nu ska jag massera Amanda sen sova, Godnatt!

Från AMANDAS blogg

Fredag

Tycker jag var riktigt duktig och snabb idag.Jag steg upp 10 i sju och gick till bussen halv. På den tiden hann jag tvätta håret, sminka mig, föna håret, packa det sista och klä på mig.  Sista lektionen nu och det är historia. Efter skolan far jag till Amanda. Då blir det ikea och bara ta det lugnt. Stannar där till imorgon. 

 
weheartit.com

Torsdag

Skoldan idag var bra, lugn och så gick den fort. Direkt efter skolan gick jag till inpuls och tränade i en timma. Blev ben och rumpa tills jag knappt kunde stå på dom. Åkte sedan hem och åt middag blev lax, sallad och lite ris. Ska nu göra historia och sen blir det konsum med Emma. 

Jag och min systen Hanna

Semla och grönt te

Den här kvällen har jag ätit en väldigt god semla, druckit grönt te och pluggat. Jag har sagt till mig själv att jag ska inte äta något sånt men ibland måste man gotta sig. Om man äter bra 80 procent av tiden spelar inte resterande 20 procenten någon roll. Nu på flera veckor har jag inte gått och små ätit, duckigt läsk, ätit vitt bröd med mera.  Amanda sa också idag när hon masserade mig att hon tyckte jag hade fått muskler på armarna och för ett tag sen frågade jag mamma om det har blivit någon skillnad och då sa hon att jag hade fått lite mindre höfter.  Det känns mycket bra men jag är inte nöjd än, verkligen inte! Imorgon efter skolan ska jag på inpuls och träna ben och rumpa. 

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen se the vampire diaries.
Godnatt alla fina människor där ute, sköt om er! 

"Om du ser söt ut efter ditt träningspass har du inte tränat tillräckligt hårt!" - Tracy Andersson

Onsdag

Onsdag idag och fick sluta en timme tidigare vilket var väldigt skönt. Skulle egentligen sluta fyra om alltså 10 minuter men slutade klockan tre och kom hem för ett litet tag sen. Förutom att vi fick sluta tidigare så har dagen varit bra. Ska nu bara ta det lugnt och plugga lite. 

Godnatt

Buggträningen gick helt okej. Just nu är jag slut och trött i hela kroppen så nu ska jag gå och borsta tänderna och fläta håret. Efter det sover jag. Hoppas vampire diaries idag är för trött. Hade velat sova NU men eftersom mitt hår är blött och skulle se som jag vet inte vad imorgon när jag vaknar måste jag göra något åt det innan jag sover. 
 
Godnatt! 


 

Kettlebells

 Kettlebells idag på idrotten. Det var roligt och känns nu i armarna och lite i ryggen efteråt. Just nu har jag historia sen en lektion innan jag ska hem. Skippar träningen idag och vilar istället upp mig till buggträningen ikväll. 

Something changed between us


Efter att ha gjort klart bildanalysen och börjat lite med annat plugg ska jag nu se the vampire diaries och sen sova. Älskar verkligen den serien och hade verkligen velat träffat människorna i den serien. Men en jag vill helst träffa är Ian (Damon). Det är en av mina drömmar. 

Gymkort på inpuls

Direkt efter skolan gick jag till inpuls och skaffade gymkort, efter det gymma jag i en timme. När jag kom hem åt jag sen hoppade jag in i duschen. Ska nu plugga lite och bara ta det lugnt innan jag sover. 

Tumblr_mgld5zea8e1qzqm4io1_500_large

-

Dagen har hitills varit bra men trött. Slutar om 20 minuter då ska jag mot inpuls, köpa ett gymkort och sedan gymma. Hoppas man kan gymma samma dag man köper? Aja det lär jag se annars blir det imorgon.

 

Trött

Friträningen gick bra. Efter det åkte jag direkt hem och duschade sen vidare mot mormor och morfar. Där blev det att äta middag och bara ta det lugnt. Ska nu fortsätta med min bildanalys innan jag lägger mig i sängen och sover. Är så himla trött. 

 
 

Blown away

Sitter just nu i min säng och äter havregrynsgröt med hallon och skriver på min bildanalys. Ska snart gå och byta om sen dra till friträningen. 

Saker till rummet




Kollade runt på Ikeas hemsida igår och hittade lite saker jag vill ha till mitt rum. Allt är från Ikea förutom klockan som är från Clas Ohlsons. 

Lördag

Den här dagen och kvällen har jag bara tagit det lugnt och pluggat. Har sett ett avsnitt av the vampire diaries, sett filmen Tusen gånger starkare som var bra, och ska om ett tag se sista avsnittet  på säsong 2 av the vampire diaries. Imorgon början jag med säsong 3. Förutom att jag ska börja med säsong 3 av the vampire diaries imorgon ska jag också plugga, friträna och efter friträningen far jag direkt till mormor och morfar, och äter middag. Mina syrror och deras pojkvänner kommer också dit.


Imorgon skaffar jag gymkort på inpuls sen på måndag blir det träning direkt efter skolan!

Bananplättar

Idag har jag köpt tapeter till min fondvägg. När jag kom hem gjorde jag bananplättar som var helt okej. Hittade receptet från min träningsbok bodylicious.

Receptet är väldigt enkelt: En banan, ett ägg, en nypa salt och en nypa vaniljsocker. 
Först mosar du bananerna, sedan stoppar du in resten av ingrienserna och rör om. Efter det börjar du steka plättarna. På toppen kan du ha bär eller agavesirap. Det går också bra att göra våfflor om du hellre vill ha det.  

Betyg: 6/10 

Nu ska jag börja med lite plugg och bara ta det lugnt.


The truman show

Såg nyss klart filmen the truman show som var både konstig, skum och bra. Filmen var jag tvungen att se för det är till en skoluppgift som jag har missat när jag bytte linje. Så imorgon eller någon dag ska jag börja skriva om den. Ska nu ta bort sminket och borsta tänderna sen nörda datorn och se the vampire diaries innan jag sover. 

First kiss

 
Aaw, sött! 

Chunkey monkey

Hittade ett gott och nyttigt recept från min träningsbok Bodylicious.
Recept:
3 bananer ( det räcker med 1 om du är ensam)
1/2 dl hackade valnötter
2 msk hackad mörk choklad

Skiva bananerna och stoppa  in dom i frysen minst 1 timma. Ta ut dom och mixa sedan ihop allting. Ät på en gång! 

Betyg: 7/10

Första februari

Ny månad och nya äventyr. Idag är det fredag och nu är det helg, underbart! Hade samhälls på morgonen sen gick jag Emma, Linnea och Rebecca in till stan på vår 2 och en halvtimmes hål. Vi gick först och åt på dagobert, efter det blev det kollade vi runt lite på olika affärer. Hittade inget speciellt bara nya snoddar på bikbok. Sista passet var historia som blev väldigt kort den här gången för min lärare hade blivit sjuk. Kom hem vid halv 2 tiden och då gjorde jag mig lite havregrynsgröt med mosad banan och blåbär på det medans jag såg ett avsnitt av the vampire diaries. Ikväll får jag se vad som händer men det blir troligtvis bara att ta det lugnt. 

Måste fara någonstans någon dag och fota. Känns så himla tråkigt att fota här jag bor. 
RSS 2.0