Valborg

Idag är det valborg. De flesta far nog och festar ikväll, själv är jag hos Josefin och chillar. När vi kom till henne gjorde vi en god kycklingpaj med smak av tacos. Senare ikväll blir det troligtvis göra scones, se film och äta lite mer gott. Imorgon är det inte en vanlig skoldag utan är ledig som alla andra. 

Josefins söta nyckeldjur och jag för drygt en vecka sedan.

So undercover

Ikväll såg jag so undercover. Miley Cyrus spelade huvudrollen, har sett alla filmer hon har varit med i och alla har varit bra. Bäst var nog LOL. Filmen var en typisk tjejfilm som var mycket bra. Tipsar den till alla som tycker om typiska tjejfilmer med kärlek, vänner, osv...


Måndag

Hallo! Denna veckan har börjat bra. Skola till tre, sedan stannade jag kvar till fyra och gjorde lite matte innan jag åkte hem med pappa. På kvällen kom Eric hit, efter det följde jag med Emma till konsum och köpte mig en Geisha. Ska nu smaska på den och fortsätta se filmen so undercover. 

Ella Henderson - Cher's Believe

Efter att ha haft en jobbig vecka med tårar, besvikelse, rädsla, nationella med mera så ska jag nu avsluta denna veckan med en film och längta till nästa vecka och hoppas på att den blir mycket bättre. Den här veckan är det bara skola måndag, tisdag, torsdag och fredag. 

Shit vilken bra röst, lyssna och njut!

Just do it


Idag blev det ett träningspass ute istället i gymmet. Först cyklade jag och Emma till ormberget och sprang lite i backen. Efter det körde jag ben och rumpa hemma på gården. Har nyss ätit en god middag som bestod av grillat och klytpotatis. Ska nu städa i rummet, sedan plugga till provet imorgon och sist men inte minst lägga mig i sängen och se en film. 

Glöm inte bort att anmäla er till veckans blogg här


 
 

Dagens citat

Söndag

Godmorgon! Kvällen igår var mycket bra. Efter en hel kväll med dans kom jag hem vid 3 tiden och la mig direkt i sängen och sov. Vaknade upp imorse vid halv 11 efter att ha drömt en bra dröm som jag vill fortsätta i. Steg upp och gjorde mig en god frukost och såg ett avsnitt av gossip girl. Resten av dagen blir plugg.

Från igår

Vinnarna för veckans blog

Förlåt för det blev sent med veckans blogg men här kommer vinnarna: 

Klicka på bilden för att komma till deras blogg. 


Kör igång en till veckans blogg, denna gång kommer endast en vinna. Klicka HÄR för att vara med! 

 
 

För v:18

 

Robin Stjernbergs - Rule the world

Robin har släppt en ny låt "rule the world". Shit vad bra den är, någon som håller med mig?? 

Lördag

Nu är jag tillbaka med förhoppningsvis vanlig uppdatering. Idag blir det att plugga sen ikväll blir det dans i Skellefteå. 

Återkommer i mina bättre dagar

Tumblr_mcarr2fl4r1rpgizdo1_500_large
Veckans blogg kommer komma upp.

How To Break A Heart

Den här dagen har varit väldigt kort. På morgonen var det svenska nationellaprov skriv delen som gick helt okej. Den tog kanske en timme och sen direkt efter det slutade vi. Efter skolan följde jag med Emma ett tag på stan sedan for jag hem och åt lunch och sov ett tag. Har gjort lite plugg som jag har missat de senaste dagarna då min ork inte har varit på topp att tänka på skolan. 

Idag fyller min katt 11 år! 
 

Godmorgon

Dålig uppdatering på den senaste tiden. Igår till idag sov jag hos en vän vilket var sjukt skönt att få komma bort och tänka på annat. Idag är det svenska nationellaprov i tre timmar på morgonen, hoppas det kommer något roligt att skriva om denna gång. Hör av mig senare idag. 

Har inte glömt bort veckans blogg, den kommer upp senare idag! 

Tumblr_lx5u9elvfu1qjuyf3o1_500_large

Godnatt

De här varit en lång och jobbig dag. Kvällen har bestått av lite plugg sen for jag till gymmet för att komma på andra tankar. Har nyss duschat och ska nu lägga mig i sängen och sova. Imorgon har jag prov som kommer gå skit, men får helt enkelt hoppas på de bästa. 


Mardrömsdag

På morgonen gjorde jag svenska nationella läsförståelse som gick helt okej. Ett tag efter hände något hemskt, min facebook blev hackad och någon har suttit och skrivit till folk. Så om du har fått något konstigt på facebook tidigare idag från mig så är det inte jag. Den förra tog hackaren bort så har gjort en helt ny. Kan också berätta att min hotmail har också blivit hackad så om ni har fått något konstigt mejl är de som sagt inte jag. När dagen äntligen var över for jag hem. Från jag har kommit hem har jag ätit middag och började nyss plugga till msk provet som är imorgon. Får se om det blir någon buggträning för mig ikväll kanske far dit lite senare isf. 

VARNING

MIN FACEBOOK ÄR HACKAD, OM NI FÅR NÅ SKIT ÄR DE INTE JAG. BLOGGPAUS TILL ALLT ÄR FIXAT.

Less

Så himla mycket i skolan just nu känns det som. Har filmens historia prov på onsdag, svenska nationella tal nästa vecka, matteprov uppgift till på fredag, en samhälls uppgifter jag har kvar från jag bytte, en halv filmanalys som jag har kvar från jag bytte. Sen tanken på alla engelska nationella som kommer nästa vecka får inte på bra humör, är nervös igen precis som jag var i nian men denna gång ett steg mindre. Sen är det är med betygen som läggs mindre än två månader. Ligger mycket " på gränsen till ett bra betyg" och det betyder att jag måste verkligen satsa den här sista tiden även fast min ork är på botten. 

Behöver nog inte berätta vad jag har gjort ikväll, det har ni nog redan listat ut.

Large
Imorgon börjar första svenska np. 
 

Power & Energybars

Igår gjorde jag mina egna energy bars som jag hittade på Josefins blogg. De blev dock inte lika goda som hennes och de blev för de mesta smulor. Nästa gång ska jag prova ha blockchoklad, tror resultatet skulle bli bättre då. 

Slut på denna helg

Helgen börjar leda mot sitt slut. Den här helgen har varit riktigt bra. Idag blev det en tur till gymmet som gick helt okej, sen resten av dagen har jag pluggat och gjort energy bars. Ska om ett litet tag gå och fixa mig för kvällen sedan krypa ner i sängen och sova.  

Glöm inte bort veckans blogg!  

Veckans blogg

Kör igång en till veckans blogg. Denna gång kommer 5 stycken vinna en länkning på bloggen. Kommentera "jag är med" så utser jag 5 vinnare på onsdag. Lycka till! ♥

Godmorgon

Godmorgon! Åt nyss en god frukost som bestod av gröt med banan, keso, kanel och solrosfrön, och två mackor till det. Ska nu borsta tänderna och sedan dra mig mot gymmet. 

Kvällens youtube klipp - 10 000 iphone 5 domino

2010-2013

Lördag

Idag har det varit en plugg-lördag, börjat skriva filmens historia som jag har prov på nästa vecka. Har flera sidor kvar så ska fortsätta med det om ett litet tag. Har även fotat idag men fick inga speciellt fina bilder för det är så tråkiga färger ute. Om ett litet tag kommer min syrra Hanna hit och hennes kille Max och äter tacopaj med oss. 

Hur har eran lördag varit? 

Fototävling

 
Rösta på Julias fina foto (nummer 8) på Emma Johanssons blogg!! 

Fredag

Så underbart med fredag. Idag har jag två lektioner sen direkt efter skolan far jag och gymmar. 

Ha en bra fredag, puss! ♥

Nyp mig och säg att allt är bara en dröm.

Kvällen har varit bra. Fixade mig nyss inför kvällen (borstade tänderna, duschade, flätade håret, m,m.).  Ska nu krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det fredag, så underbart! 
 
Godnatt! ♥

Nytt i garderoben

Regn

Idag regnar det. Det bra med det är att snön far bort, mysigt och det är bättre än snöflingor. Direkt efter skolan gick jag och Josefin runt på stan ett tag. Kollade på flera skinnjackor men hittade ingen perfekt. Fick hem en efterlängtad tröja som jag har sökt efter jättelänge. Lägger upp bilder om ett tag, håll utkik!! 

Skinnjacka

Snart är dagen slut. Tanken var att träna efter skolan men hoppar det och far på dans ikväll istället när henkez spelar. Innan jag far hem ska jag kolla på skinnjackor, en tröja och nya tygskor. 

Stella pu jacketBeatrice pu jacket
 

10 tips för bättre självförtroende

- Träna 
- Säg till dig själv när du står framför spegeln "Shit vad snygg jag är idag"
- Våga ta nya utmaningar
- Gör saker som gör dig glad
- Döda dina negativa tankar
- Skaffa massor av kunskaper (utanför skolan) t.ex. läs böcker, information om något osv.
- Ät mat som får dig att må bra (får du ångest dagen efter eller precis efter du har ätit godis, skippa godiset och ät något nyttigt istället)
- Umgås med folk som får dig att må bra
- Våga stå för det du säger
- Var inte rädd att säga fel/fråga konstiga frågor, alla kan ha fel någon gång och det gör absolut ingenting
 

                                                                                   Lycka till! ♥
 

Seriously?

Idag har jag trott några gånger att de är torsdag, sen har jag insett att de är onsdag. Förutom att jag har trott de är fel dag idag har dagen varit bra. Hade utvecklingsamtal direkt efter skolan som gick bra. Måste satsa lite mer nu de sista månaderna så jag går ut ettan med bra betyg. Efter det blev det max mat, jag tog en sallad istället för en hamburgare. 

Håller just nu på att puggar jag som jag ska fortsätta med, skriver mer ikväll eller imorgon! 

glöm inte: http://staffi.devote.se/ och http://fames.se/johannamatildah/

Vägen jag går på är inte alltid rak

Den här dagen har gått rätt så fort. For till skolan vid tolv tiden och hade två lektioner. Efter skolan gymmade jag, åt middag innan jag for vidare på buggträningen som gick helt okej. Var alldeles för trött för att kunna koncentera mig. Ska nu borsta igenom håret och sedan fläta de så de blir lockig och förhoppningsvis fint till imorgon.

Godnatt! ♥
 
En kväll jag skulle på dans
 

Tisdag

Godmorgon! Hade ont i huvudet på morgonen så stannade hemma, men det börjar försvinna så ska till skolan efter lunch. Ska nu jobba lite matte, sedan hoppa in i duschen och äta lite innan jag drar mig mot skolan. Hoppas ni får en bra dag! ♥

Diamonds- Cover by Riley Biederer

Shit vad bra hon är! 
Klicka här för att se mer av hennes covers.

En ny vecka

Godmorgon! En ny  vecka med nya äventyr har börjat. Den här dagen kommer jag ha vanliga lektioner sen far jag kanske och gymmar efter skolan. 
Glöm inte att kolla in: staffi och johannamatildah blogg 

Söndag kväll

Helgen börjar leda mot sitt slut och imorgon börjar skolan igen. Idag har jag varit på gymmet från två till fyra. Sprang först 20 minuter sen körde jag armar. Resten av dagen har jag försökt plugga lite matte, skrivit på mitt svenska nationella tal och ätit en god middag. Ska nu fortsätta med mitt tal och lite senare slå på ett avsnitt av gossip girl eller en film.

Se aldrig ner på någon, om de inte är så att du är på väg att hjälpa personen upp.~ Jesse Jackson

Vinnarna av veckans blogg

På första plats kom....
Andra plats...
Delad tredje plats...

 
Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Tack till alla 29 som var med! 
 

Söndag

Godmorgon! Ligger just nu i sängen och tar det lugnt. Den här morgonen har jag sett klart filmen Lol som jag började på igår kväll. Har minst sett den 5-6 gånger och den är sjukt bra. Tips till er som inte har sett den, se den! När filmen var klar gjorde jag frukost och såg ett avsnitt av gossip girl. Lite senare idag blir det att fara till gymmet och köra armar och troligvis mage. 

 

P.s. de går fortfarande att vara med i tävlingen. Vinnarna kommer upp ikväll, håll utkik!

De går bra nu

besöksrekord!! 

Her Diamonds

Veckans blogg

1 plats: en länkning på min facebook och min blogg i en vecka
2 plats: en länkning i tre dagar
3 plats: en länkning 

Kommentera "jag är med" så tar jag sedan ut tre vinnare imorgon. P.S. du har större chans att vinna om du länkar min blogg på din blogg (länka isf i kommentaren med inlägget att du har gjort det).

Lycka till!

Breakfast

Idag åt jag äntligen en bra och god frukost som bestod av havregrynsgröt med banan och kanel, till de två mackor. Medans jag smaskade på det såg jag ett avsnitt av gossip girl.  Ska nu städa lite i rummet sen lite senare idag vid två tiden far jag och gymmar.

Ny design

De här får duga tillsvidare, de kommer bli lite ändringar ibland men de lär ni märka. 

Nu är de helg vilket är oerhört skönt. Idag råkade jag sova 40 minuter längre (10 över 7) och hann ändå till bussen, känner mig rätt duktig. När jag kom till skolan hade jag samhälls, hål i tre timmar och sedan historia. Har sett GG när jag kom hem och tagit det lugnt. Resten av dagen/kvällen får jag se vad som händer, har inga direkt planer just nu. 

mindre än 2 månader kvar till sommaren!!!
 

-

Min blogg kommer se konstig ut ett tag för att när jag gick in på den såg de ut så här: 
Jag har bytt tema som jag kommer fixa till direkt när jag har hål i tre timmar vilket är snart. Kommer stänga bloggen om 30 minuter men den kommer tillbaka vid tolv  tiden igen eller ikväll. Ha en fortsatt bra dag alla fina läsare! 
 

11 april

Efter skolan körde jag ett skönt ben och rump pass på gymmet. Mina ben skakade efter och jag var död i kroppen. När jag kom hem gjorde jag mig god mat och såg ett avsnitt av gossip girl. Kom precis från duschen och nu ska jag plugga lite.

För någon månad sen. 

Jag vill till paris!!

Skolan

Är just nu på skolan och har media kommunikation. 

Sur

Nä nu blir jag sur. Alla kommentarer till frågestunden är borta?! :( 

 
 
 

The a team

Onsdag

Som ni ser så håller jag på att göra om bloggen. Är inte klar riktigt klar än men kommer fortsätta med det senare idag eller någon annan dag. Idag hade vi estetisk kommunikation till lunch sen efter lunch for vi es 1 och 2 till boden för att kolla på konstutsällningen havremagasinet. Det var helt okej trodde det skulle vara lite mera "roliga" bilder. Efter det fick vi fika som bestod av goda bullar och saft, mums. Nu ska jag börja lätt med mitt svenska tal och kanske göra lite matte. 

Tillbaka

Bloggen är äntligen tillbaka och jag kan fortsätta blogga. Varör jag var borta ett tag var för att bloggen hade tydligen farit bort men blogg.se fixade det. Under den här tiden jag inte har kunnat blogga har jag börjat skolan igen efter ett bra påsklov, tävlat i Umeå som gick bra och börjat gymma igen. Idag har det varit skola som vanligt sen efter det gick jag runt på stan ett tag med Emma innan jag for hem. Ikväll har jag haft buggträning vilket gick helt okej. Nä nu ska ja äta och se gossip girl. 

på tävling

kom för ett litet tag sen fram till Umeå. idag blir det att kolla på dans och tävla själv. ha en fortsatt bra dag alla!


Tävling imorgon

Ska snart borsta tänderna, sen krypa ner i sängen och se ett avsnitt av gossip girl innan jag sover. Imorgon väntas tävling hela dagen i umeå.

Kör med samma kläder som i skellefteå

Frågestunden är fortfarande öppen!!

Fått en del frågor men vill ha mer. Den är fortfarande öppen så fråga på!! :D

Klicka på bilden för att komma till frågestunden.
p.s Kommentarerna publiceras  inte förrän jag har svarat på alla frågor.

Mina senaste inköp

For in till stan idag igen. Hittade en ny tröja och en bh. Resten av sakerna köpte jag i tisdags när jag var på stan med Sofie. 

Chachi Gonzales - Like a boy

Hallå! Idag har jag varit på stan och letat tävlingskläder med min dansparnet. Efter det drog vi till b-gården och tränade en sista gång innan tävlingen. Den här tävlingen har vi verkligen satsat gärnet så hoppas verkligen att det kommer gå bra på lördag. 

Shit vad bra hon är! 

En trött hund

Anonyma kommentarer

Vad är ens meningen med anonyma kommentarer? Om du inte vågar stå för det du säger, skriv ingenting. Fick nyss en kommentar från en anonym människa du kan få någon om du vill, vägrar bara inse det. Jag tog bort den för jag tycker inte om anonyma kommentarer. Så om någon vill kommentera skriv vem du är istället annars kommer den slängas i soptunnan.

Ha en fortsatt bra kväll alla! 



 

Before i die

Onsdag

Den här morgonen har jag sett gossip girl, pluggat lite och bara tagit det lugnt. Ska snart gå ut med hunden och sedan dra mig mot b-gården för lite friträning. Resten av dagen får jag se vad som händer.

 

Panorama

 

Äntligen

Kom för ett litet tag sen hem. Hittade ett par nya solglasögon och ett par byxor som jag kanske ska behålla. Gjorde också äntligen ett till hål i höger öra.

Godmorgon

Nu drar jag mig mot stan och träffar Sofie. 

Första april

Den här dagen är en skämt dag. Har lurat några idag vilket har varit roligt och några har sagt "vet vilken dag det är". Några har försökt lura mig men det har inte gått så bra. Om en månad kan man luras igen, självklart får man luras när som helst men det är roligast nu första april och första maj. 

Nu ska jag avsluta den här dagen med Gossip girl.


Imorgon far jag till Thailand - april april! 

Måndag

Igår kom båda mina syrror hit och åt påskmiddag och sedan en god påsktårta. Lite senare på kvällen umgicks jag med lite vänner sen sov Emma här. 
 
Idag for jag och familjen till farmor och farfar. Innan det stannade jag på Ikea där båda mina syrror och hannas kille var. Hittade två blomkrukor, gardiner och servetter till mamma. Efter det for vi vidare till farmor och farfar. Åt lite mat och var där ett tag sen blev det att fara hem. Kom hem vid fem tiden och från dess har jag inte gjort speciellt mycket. Sett Gossip girl och kollat på mina nya gardiner som jag ska stoppa upp när sommaren kommer. Resten av kvällen kommer jag endast att ta det lugnt. 
RSS 2.0