Stress över skolan

Blommorna har börjat komma i blombänken och det är bara tre veckor och någon dag kvar till sommaren. När jag tänker efter hur kort tid det är kvar blir jag väldigt stressad över skolan. Betygen ska stoppas snart och jag har flera uppgifter kvar av skolan och det är både engelska och matte nationella kvar. All den här stressen har gjort att jag inte alls orkar bry mig om skolan. Har tänk att nu när de är långhelg ska jag plugga till mattenationella och göra klart uppgifter. Har försökt sätta mig ner och plugga, t.ex. idag skulle jag sluta på en uppgift men jag kände verkligen ingen ork eller lust. Stressen tar över all energi till pluggandet och jag tar saker före.
 
En till sak som jag har panik över är att det är engelska nationella på onsdag och veckan där efter matte nationella. Jag har alltid haft problem med engelska och speciellt när de handlar om texter eller prata (redan gjort den delen). När det gäller texter har jag problem att förstå de och när jag inte förstår stänger min hjärna av och jag orkar inte bry mig nå mera. När det gäller att prata så har jag svårt att få fram ord speciellt framför andra människor och jag måste inprovisera/har ingen text som jag ska läsa från. När det gäller matten känner jag på mig att jag kommer få E men vill ha högre, vill ha C. 

All den här tanken ger mig en klump i magen och orken för skolan är borta. Ska verkligen försöka de sista veckerna för att slutföra uppgifter och gå ut ettan med bra betyg, även fast jag känner på mig att jag kommer gå ut med dåliga betyg.
 
Kommentarer
Postat av: Nathalie Tegelstam

Vilken fin bild :)
Har också Matte och Engelska nästa vecka... Inte alls kul och känner mig också jätte stressad. Ska också läsa ut en bok tills imorgon på 300 sidor, har endast läst 100. haha :(

2013-05-12 @ 10:38:37
URL: http://nathalietegelstam.se
Postat av: Ponnydressyr - Sara

Sv; Visst är den? :O

Svar: jaa, började må illa....
enlugnaremage.blogg.se

2013-05-12 @ 10:47:07
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: Ponnydressyr - Sara

SV

2013-05-12 @ 11:12:17
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: Ponnydressyr - Sara

Sv: :(((

2013-05-12 @ 11:12:33
URL: http://ponnydressyr.se
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Hoppas att proven går bra :)

Svar: tack tack, hoppas ja med :)
enlugnaremage.blogg.se

2013-05-12 @ 13:58:16
URL: http://dolphin.blogg.se
Postat av: Nathalie Tegelstam

Sv; haha ja rätt så jobbigt :(

2013-05-12 @ 17:08:21
URL: http://nathalietegelstam.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0