Visby

Ville bara säga att ja lever och mår bra. Är just nu på Gotland med familjen. Vädret har varit toppen flera dagar fast nu har de tyvärr börjar regna. Vi ska snart dra till hemmakväll och hyra någon film. Puss!
 

Bloggpaus

Sommarjobbet är klart och jag tar nu sommarlov igen. Samma sak med bloggen, nu tar den sommarlov. Har ni tur kan de komma något inlägg, håll utkik! 

Fick sluta tre timmar tidigare idag (kl 12). Drog direkt hem och fixa lite grejer innan jag drog till Hanna, sen vidare på bio och såg dumma mig 2 med hon och hennes kille. Blev även käk där efter bion. Resten av kvällen blir pretty little liars och gotta sig! 

Puss och kram,ha det super!

Så här lagar du en trasig ögonskugga

Den här tjejen visar hur man lagar en trasig ögonskugga, sjukt bra!

Not over you

Två dagar kvar av jobbet, sen är jag äntligen FRI. När jobbet är slut och jag får sommarlov tar nog också bloggen också sommarlov ett tag. 

Idag har det varit jobb som vanligt sen for jag in till stan och hämtade ut mitt busskort för jag tappade mitt i lördags, duktigt eller hur?  Hittade även en ny tröja som jag visade på förra inlägget. Resten av kvällen har jag sett pretty little liars och suttit vid datorn.

Lyssnar just nu på Gavin Degraw som är hur bra som helst. Lyssna bara här!!!


 

Svart

Idag köpte jag en exakt likadan kofta fast svart

Pretty little liars

Från jag kom hem har jag bara legat i soffan och sett pretty little liars och varit ute och fotat
 

Kosmos

 

Close-up filter

I veckan fick jag hem mitt skylight filter och close-up filter. Har hittills bara hunnit prova mitt close-up filter för det andra är mer för solnedgångar. 

Luleå hamnfestival 2013

Den här helgen har varit så sjukt bra. 
I fredags for jag in till stan direkt efter jobbet och mötte upp Josefin, Linnea och Sofie. Vi gick runt lite innan det var signering. Först var Anton sen klockan tre var Robin. Direkt när jag såg Robin komma ut från hotellet kom tårarna, jag var så himla lycklig att ja äntligen fick se han. När vi äntligen hade kommit fram till efter en lång väntan var allt så svart, ja kunde inte säga någonting förutom ett ynka litet hej. Efter det for jag och Josefin hem till mig och åt lite innan vi drog tillbaka till stan och såg rixfm festivalen.
 
Rixfm festivalen var så bra. När Robin sjöng njöt ja varje lilla sekund som gick. Förstår fortfarande inte att ja har sett Robin och det absolut bästa han har sett MIG! När de var över for vi till Josefin och käkade pizza och gott samtidigt vi såg på the last song. 
 
lördags åkte vi in till stan vid ett och mötte upp Evelina, sen direkt hem till mig. Vi började fixa oss nästan på en gång för kvällen. Sen lite senare drog vi in till stan och hade de super jävla bra. Vi gick runt, såg på zacke, var på något disco och dansade arslet av oss med mera. 

En sammanfattning av luleå hamnfestivalen så har den varit super duper jävla bra. Synd bara att det inte var så bra artister på lördag. Idag är det söndag och imorgon är det jobb som gäller. Sista veckan innan jag får sommarlov ännu en gång till. 

 

With a heart on fire

Idag var det den sista långa dagen på jobbet. Har jobbat över varje dag till tre och en dag till fyra vilket betyder att imorgon slutar jag elva, vilket är oerhört skönt för då jobbar ja bara tre timmar. En vecka kvar sen har jag sommarlov igen! Direkt efter jobbet for jag in till stan och mötte upp Josefin. Vi gick runt lite innan vi gick till gymmet och körde lite. För mig blev det väldigt lugnt, var så trött så hade ingen ork. När vi var klara med det cyklade vi hem till mig och åt middag innan vi for och doppa oss på en strand nära mig. 

Dagens planer för imorgon: När jag har slutat ska jag snabbt hem sen vid ett, två far jag in till stan. Vid tre tiden har Robin signering, sen vid fyra tiden har Danny signering. Sedan klockan sex börjar rixfm festivalen. Direkt när det är slut far jag och Josefin hem till henne och äter mat, gott och ser på film och taggar till lördag när de är hamnfestival vilket är idag, imorgon och på lördag. 

Godnatt! 
 
för drygt en månad sen
 
 

IMORGON

Imorgon ska jag äntligen få se Robin. Jag kan inte förstå det. Först klockan tre är det signering sen klockan sex börjar rixfm festivalen!!! 

KÄRLEK TILL DIG ♥

Hero

 

Min helg

Känner ingen nödvändighet att blogga på veckorna när jag jobbar och skriva exakt samma sak varje dag "idag har jag jobbat...." På fredag efter jobbet for jag direkt till Rasmus och stannade där till idag. Vi såg på filmen wallander, beck, gick i regn och hade de mycket bra. När jag kom hem hoppade jag in i duchen och käkade. Om ett tag blir det att fara till Hanna och Max och kolla på bilder från de var i turkiet. 

Beställde två böcker för någon dag sen som kom hem i brevlådan i fredags
 
 
 

Trött

Blev jobb till tre idag. Tog en halvtimmes lunch också så kan jag sluta klockan två på fredag. Idag har vi bakat till gammlingarna när de flesta skulle samlas och fika innan en kom och spelade några låtar för dom. Direkt när jag kom hem for jag ut och sprang 4,8 km, sen gjorde ja lite ben och rumpövningar innan det blev grillad hamburgare till middag. Ligger just nu i sängen och tar det väldigt lugnt. Är trött så ikväll blir det ännu en till lugn kväll framför tv. 

Gullig bild på mig och Hanna

Tisdag

Två dagar av jobbet har gått. Dom två dagarna har gått bra, segt och fort. Jag har en till på samma avdelning också vilket känns bra plus blir det inte lika tråkigt. De här två dagarna har jag diskat, gett de kaffe, packat upp varor, chillat, klippt naglarna på en med mera. Det är väldigt lugnt jobb jag har, den mesta tiden blir att sitta stilla och prata med gammlingarna. Igår kväll var det mulet men varmt så drog ut på en 5 km promenad på kvällen, idag regnar det och blåser och så var jag trött så hoppade träningen idag. Blir nog en sväng till gymmet imorgon istället. 

Ska nu om ett tag lägga mig i soffan framför tv som jag har gjort från jag kom hem. Vädret suger och jag känner mig väldigt trött i kroppen. Blir nog en tidig kväll för mig ikväll, godnatt! ♥

 



RSS 2.0