Crazy kids

Inget bra uppdatering här, men det får ni leva med. Inget roligt händer i mitt liv nu när det är skola. Idag hade vi sovmorgon till 12 så sov hos Josse från igår till idag. Vi drog direkt på willys efter skolan och handlade lite innan vi for till henne. När vi kom till henne beställde vi käk, åt lite gott och såg på pretty little liars och idol. Efter allt gottande bestämde vi oss för att vi skulle börja bli nyttiga och träna mer än vad vi gör. Så imorse blev det en god frukost innan vi drog till skolan och var där till fem. När jag kom hem åt jag lax med grönsaker, och nu sitter jag här framför datorn och ska snart börja med en psykologi uppgift innan jag sätter mig framför tv och ser idol. 

Vi älskar frukost, de är det bästa som finns enligt oss! 

Aldrig vila

Tog en promenad i det fina vädret idag. Blev en sträcka på lite mer än en mil som tog lite mer än en timme. Funderar på att fara en sväng till gymmet och köra mage och armar lite senare idag. Men först måste jag vila lite innan jag åker. Har kommit bra igång med träningen nu. Var en sväng igår också och körde ett bra ben och rump pass. 

 

Så bra

Gymmet

Det var svårt att komma igång med träningen igen, men det gick. For idag jag till inpuls och körde ett armpass. Nästa gång kör jag ett magpass. Idag började vi med de vanliga lektionerna. Morgondagen började med foto, efter det en rolig psykologi lektion, ett snabbt mattepass och sist kultur historia. Imorgon har jag en liten sovmorgon till 10, vilket är väldigt skönt.
 
Ska nu nog gå och borsta tänderna nu sen se på tv innan jag sover, godnatt!

 
 





Blåbärskaka

 

10 olika prylar

Tänkte tipsa om 10 olika prylar ja äger. 

- Hårolja, för torrt hår 
- BB creram, inge tjock och försämrar inte huden
- Maybelline the rocket volum express, gör mer volum och ger inga klumpar
- Plattång braun sating hair 7, lätt att handskas med och gör håret inte statiskt 
- Boken "som jag vill vara" är mycketbra och spännande
- Boken "Sommar för evigt" är också mycketbra och spännande
- Samsung galaxy s3 mini, är en lätt och bra telefon
- Sony 55mm objektiv, ger bra bilder med bra ljus
- Tamron 18-200 mm, ger bra bilder och man zooma långt 
- Filtrer Close up +10 ger fina och grymma närbilder 
- Kameran sony alpha a37 (inte med på bilden), ojdå där blev de en elfte! 
 

Let them find the real you

Dålig dag

Idag har det inte varit en bra dag. Jag sov dåligt inatt, vaknade flera gånger innan väckarklockan ringde. Sen har skoldagen inte heller varit speciellt bra. Har varit på gultza hela dagen med skolan och haft olika aktiviteter som var väldigt tråkigt. Som tur var dagen inte speciellt lång, ungefär bara 2 timmar. Direkt när dagen var slut tog jag bussen hem. 
 
Imorgon börjar de vanliga lektionerna, enligt schemat. Börjar vanlig tid imorgon 8:15 och slutar ungefär halv 4. Så ikväll blir det troligen att bara ta det lugnt, om jag inte hittar något annat att göra. 

 

Everything Has Changed

Första dagen

Första skoldagen är nu avklarad. Nu återstår bara några hundra skoldagar till. Idag samlades vi först i klassrummet, pratade lite och fick vårat schema. De var faktiskt helt okej scheman. Vi har två sovmornar och då slutar vi lite senare och de dagar vi börjar tidigt slutar vi tidigare också. När vi slutade gick jag och Josse runt på stan innan vi snabbt drog till henne och hämtade lite saker, sen vidare till mig. Vi ska strax iväg och träffa Marcus och Danne, sen sover Josse här. Imorgon börjar vi tolv och slutar tre, rätt så chill dag blir det imorgon också.

 
 
 
 

Andra året

Sommarlovet är över och idag börjar skolan. Andra året på gymnasiet är här. Jag ser framemot det här skolåret. Det känns som det kommer bli ett bra år. Jag valt journalistik och psykologi 1&2, och matte. Saker jag tycker om, förutom matten dock, men allting kan ju inte vara roligt. Klockan ett börjar jag och går endast en timme idag, vilket är skönt när det är första dagen. Efter min första dag blir det att kolla runt på stan lite innan jag drar hem. 

Ha en bra dag! 
 


Bästa sommaren

Sommarlovet har bara flygit förbi. Imorgon blir det att fara iväg till skolan igen och träffa alla klasskompisar igen. Några har jag träffat under sommarlovet, men de flesta har jag inte alls sett. Så det kommer bli roligt att träffa alla igen. 

Under sommarlovet har jag hunnit åka och rott en råddbåt, provat köra bil, bastat på en bastuflotte, varit på min syrras bröllop, jobbat på ett äldreboende, varit borta i två veckor, varit i överkalix hos Josefin, sett " känn ingen sorg " på bio, kommit närmare Josefin, träffat Robin Stjernberg, varit på rixfm festivalen,varit en meter från Eric Gadd i en affär, träffat nya människor, haft ett förhållande,åkt limo, läst,varit på möhippa, tränat, fyllt 17 år, badat, varit på musikens makt, umgåts med folk, haft tjejkväll, fått en ny mobil, gått väldigt långt, träffat min barndomsvän, sett movits, asiktet, alla från rixfm festivalen och någon till, klippt mig, provat åka moppe, ätit blåbär från skogen, haft en fin men äcklig trollslända på benet, mått bra och massa mera saker. 
 
En kort sammanfattning på hela sommarlovet så har det här sommarlovet varit mycket bra! Något jag dock inte hann göra var att bada naken vilket jag och Josse skulle göra och fara till malung på dansbandsveckan pga att jag jobbade precis den veckan. Men, men allt hinner man inte göra även fast sommarlovet varade några månader. 

 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Nya skor

 

Låst

Gör om bloggen så tillsvidare har den lösenord. Återkommer ikväll eller någon dag, puss!

Kärleksrevolt

Sommarresan

Min sommarresa började med att för första gången flyga ner till stockholm själv. Allting gick bra förutom att jag var tvungen vänta på flygplatsen i sex timmar för den var försenad. Den skulle gå 16.50 men gick istället 22.00. När jag äntligen hade kommit fram mötte mina föräldrar upp mig på flygplatsen sen åkte vi vidare till uppsala, där var vi två nätter. I uppsala hälsade vi på min faster, åt en god räckmacka, cyklade runt i stan med mera. Efter dom dagarna fortsätte vi till nynäshamn och bokade båt till gotland. När vi hade kommit till gotland och sovit ett tag började vi leta camping. Vi for alltså tid helt plötligt utan att hade bokat någon plats på camping eller något. Men det gick även bra. Samma dag fick vi plats en dag på tofta och resten av dagarna bodde vi på nordestrand.
 
Våra dagar på gotland gick vi runt i visby, åt jordgubbar på bryggan, solade, var i högklint, såg på solnedgången, träffade en kväll min barndomsvän Moa med mera. Vi lämnade gotland efter en vecka. Påvägen hem snannade vi en natt vid högakustenbron och sen i umeå över helgen och gick runt på nolia samt cyklade runt i umeå. 


Kommer lägga upp bilder lite senare på botaniska trädgården. Det kommer inte bli idag, så håll utkik för det kommer komma någon dag!
 
 
 

Josefin är bäst

Från onsdag till idag har jag varit med Josefin varje dag, sett "känn ingen sorg" som var bra, ätit blåbär i skogen, varit på stan och sett pretty little liars. Just nu håller hon på att städa min klädkammare som hon ville göra frivilligt, så snällt av henne. Nu slipper jag städa den! Lite senare idag åker vi hem till henne i överkalix och stannar där till onsdag. 
 
 





Latch

ÖVERLYCKLIG

Inatt vid ett tiden hände en så sjukt underbar rolig sak. ROBIN BÖRJADE FÖLJA MIG PÅ TWITTER!!!!Det är svårt att förstå att jag är en av de 399 personerna han följer. Har inte kunnat förstå detta än och kommer nog aldrig heller göra. PUSS, love you! 

 
 
 

2 veckor kvar

Bara två veckor kvar av sommarlovet. Sommarlovet har bara flygit iväg. Först hade jag sommarlov i tre veckor, sedan jobbade jag i tre veckor och efter det blev det sommarlov igen. Först ville jag inte jobba andra perioden men det var faktiskt skönt att ha det mitten på sommarlovet så jag hann ha lov innan och efter jobbet. Plus så var vädret dåligt medans jag jobbade vilket var skönt så slipper man ha ångest att man sitter inne medans det är 25 grader och sol ute. 

Idag har vädret har legat på topp hela dagen. Började dagen med pretty little liars innan jag gick ut och solade. Lite senare på dagen cyklade jag till Malin och var där tills det var middag. Har tyvärr inte hunnit ladda in bilderna än på datorn vilket blir troligvis imorgon. Men det kommer komma någon dag denna vecka! Ska nog nu ta och gå ut en sväng innan jag hoppar i sängen och ser något avsnitt av pretty little liars. 

 
Bjuder på en insta bild som jag har lagt ut medans jag var borta, vill ni se mera så är de bara är klicka in på min instagram: lindakokkonen 

Hemma

Nu är jag hemma efter att ha varit borta i två veckor på gotland och nu i helgen i umeå. Lite senare idag ska jag ladda upp bilderna på datorn och fixa till de innan jag lägger in dom på bloggen. 
 
 
 
 
RSS 2.0