Gårdagen och dagen

Godmorgon! 

Igår for jag, mamma, pappa, Hanna, hennes kille max, våran och max hud till en is. Vi gick först ett tag sen stannade vi och grillade. När vi kom hem gjorde jag om en tröja som var lite för stor, det tog ett tag men det blev ett bra resultat. 


Idag blir det friträning någon timma sen senare på dagen kommer alla syskonen hit med deras killar och äter påskmiddag. Ska nu ta det lugnt innan jag går och fixar mig.

-

Mina bästa älskade solglasögon gick sönder idag. Hojja det tog hårt när jag fick veta att det var sönder, kände direkt att en del av mig for bort. Köpte de på Gotland förr förra sommaren och jag har inte sett likadana sånna här i luleå någonstans. Hoppas jag får tag i likadana för jag SKA sånna till sommaren och nu till våren. Det får kosta vad fan det vill men jag ska HA sånna. 
 
 
R.I.P. du blev bara ett och ett halvt år... 

Långfredag

Den här fredagen har varit verkligen en långfredag. Den har gått så himla långsamt och jag har hunnit med en hel del. Först på morgonen tog jag en 4 km promenad innan frukosten. När jag kom tillbaka åt jag frukost, såg GG och sedan hoppade jag in i duschen. Lite senare på dagen gick jag ut och fotade ett tag, sen har jag sett mer GG, sovit och bara tagit det lugnt. Kollar just nu på let's dance och kollar runt lite på datorn. 

Godnatt

Nu börjar jag bli riktigt trött så ska snart borsta tänderna, se GG och sist men inte minst sova. Imorgon blir det upp vid nio tiden och ta en morgonpromenad, de känns som år sen jag gjorde det. 
 

Mitt rum

Även fast jag tycker om mitt rum och har nyligen gjort om det vill jag göra om det igen. Jag vill inte tapetsera om för jag tycker om mina tapeter jag har nu.  Jag vill möblera om men hur vet jag inte. Tycker om förändringar, det kan både vara små eller stora förändringar. 

Robin Stjernberg - You (Acoustic Version)

Kärlek♥

Storheden

For till storheden idag med mina föräldrar. Hittade de där sakerna på bilden och tre tröjor på myrorna som jag kanske visar någon annan dag. Kommer troligtvis sy om de eller göra något med dom, får se. När jag kom hem såg jag GG och åt nudlar. Ska nu bara ta det lugnt och kanske gå ut på en promenad i det fina vädret.

Påsklov

Äntligen är det påsklov! Sista dagen innan lovet har jag letat påskägg på skolan som jag aldrig hittade..., haft en lugn dag med två lektioner och ätit en god påsktårta. Efter skolan blev det friträning ett litet tag och den gick faktiskt bra. När jag kom hem pyntade jag påskriset och sedan åt jag en god middag. Efter maten städade jag snabbt i rummet innan jag drog ut och va med en vän. 

Nu ska jag stänga datorn och sova, godnatt!

-

En dag kvar sen lov! ♥

Tisdag

Tisdag idag och den här dagen har varit bra och lite smått seg. Började dagen med att springa 3 km på gymmet vilket var oerhört skönt. Efter det hade vi ett lätt och effektivt matte pass, sen blev det en skratt lunch där vi skrattade åt precis ALLTING. Gick tillbaka till skolan och hade ett jobbigt historia pass som gick väldigt segt och sist men inte minst ett 20 minuters mattepass där vi endast gick igenom en ny grej.  Direkt efter skolan åkte jag hem och la mig i sängen och såg tvd. Ätit lite middag och gjort några historia frågor. Ska snart byta och sedan fara till buggträningen. 

Bjuder på en bild när både jag och min hund var små! 
 

Tisdagsmorgon

Godmorgon! Åt nyss en efterlängtan frukost. Vissa mornar har jag fått stressa och min frukost har då endast bestått av två mackor på skolan eller snabbt hemma. Ska snart bege mig mot gymmet och träna lite innan nästa lektion börjar. Skulle egentligen ha ute lekar idag på idrotten men då var min lärare så snäll att han lät oss som hade kort på inpuls vara där istället. 

Igår kom Josefin hit och åt våfflor med mig. Det var gott men enda nackdelen var att jag blev väldigt illamående efter det. Gick och la mig väldigt tidigit pga av det och somnade ett litet tag. Vaknade igen och började se tvd från första början. Sen somnade jag om igen och vaknade halv sju imorse 

Oj klockan börjar bli mycket. Skriver senare idag!

XOXO

Våffeldagen

Bara två dagar kvar sen lov!! Idag har dagen varit bra, inte så speciell. Direkt efter skolan gick jag och Josefin till inpuls, körde bara kondition idag. Sprang 5 km på rullbandet i ungefär 30 minuter och tråkigt var det. Längtar tills snön är borta och varmt ute så man kan fara ut och springa istället. När jag kom hem duschade jag och åt nyss middag. Ikväll kommer Josefin hit och då blir det att gotta sig med våfflor!!!!!! MUMS, längtat hela dagen!!! 

Blond

Funderar på att bli blond igen till sommaren, eller vad tycker ni?

Söndag

Igår var jag hos Malin och fick massor av kläder av henne, det är bra att vara minst i familjen så man kan arva kläder. Fick flera tröjor, ett par jeans och ett par shorts. Jeansen och shortsen var lite för små men det växer ja in. Bra att ha något att sträva efter. 

Idag är det söndag och en ny vecka är det imorgon. Den här dagen har jag fritränat igen och det går framåt för varje gång. När jag kom hem såg jag gossip girl, efter det blev det middag. Annars ikväll har jag duschat och tränat till min redovisning imorgon. Ska fortsätta träna till den nu sen blir det att snacka med Emma ett litet tag och om jag inte är för trött ska jag se GG. 

Godnatt!

Svartvitt eller färg?

eller

Niperna

Idag for jag, min syrra (Hanna) och hennes kille Max till niperna med Max hund Theo och min/Hannas hund Hero. 

Nelly

 
Nelly
 
 

Köket är inte min plats

Godmorgon! Vaknade vid nio tiden och då steg jag direkt upp. Var hur sugen som helst på plättar så började steka. Men sen insåg jag att jag i köket är inte min grej när jag fick se reslutatet. Jag undrar faktiskt hur jag ska klara mig i framtiden, får helt enkelt skaffa mig en kille som är bra på att laga mat haha! Efter mitt misslyckande med plättarna kokade jag istället nudlar som blev lika bra som vanligt. 

Den här dagen har strålande fint väder. Funderar på att ta en långpromenad med hunden senare idag och träna lite här hemma. Men först måste kameran laddas klart. Lite senare idag blir det att åka till min syrra (Malin) och käka middag.  

Äntligen helg

Äntligen är det helg! Veckan har gått så himla långsamt så det kommer bli väldigt skönt med helg. Den här helgen kommer jag bara ta det lugnt, har inga speciella planer just nu faktiskt. Idag har dagen gått blandat fort och långsamt. Efter skolan blev det friträning igen och det gick som vanligt, både bra och dåligt. Ikväll kommer jag endast ta det lugnt, är trött så har ingen lust att göra så mycket.

 

Godmorgon

Gårdagen igår var inte speciellt bra. Den gick för och främst segt, sen var jag trött och sur. På kvällen gjorde jag exakt ingenting. Duschade, låg i sängen och halvsov och såg the vampire diaries som jag har saknat så mycket. 
 
Idag på morgonen vaknade jag innan klockan och steg upp 10 minuter innan den ringde. Gick och tog en morgondusch och sen bytte jag om. Ska nu sminka mig och äta frukost sen dra till skolan. Endast två lektioner idag med ett väldigt, väldigt långt hål i mellan. 

Gammal och en osminkad tjej

Torsdag

Idag har det varit en glöm dag. Jag har glömt mina hörlurar, måla ögonbrynen (tur att de inte är så stor skillnad) och råkade ta mina tights istället för mina dansbyxor. Undra vad som händer sen, kanske jag glömmer mig själv?
 
Just nu har jag svenska och då skriver jag om olika dialekter. Tur att jag fick låna Josefins hörlurar så jag har musik i öronen medans jag jobbar. Den här dagen har också gått väldigt segt, har en lektion kvar sen slutar jag. Direkt efter skolan blir det friträning sen hem. 

Idag for Amanda till Thailand - A V U N D S J U K 



En seg onsdag

Ojdå, här var det inte skrivet på hela dagen för jag har haft så mycket att göra. Haft en otroligt lång dag idag på skolan, timmarna och minuterna har känts som år. Direkt efter skolan åkte jag till b-gården för att friträna lite lätt och kolla när han tränade lite med en annan. Kom hem vid sex tiden då åt jag middag snabbt innan jag prommerade hem till Hanna. Fick hjälp med matten så nu är den klar, skönt! Hade aldrig klarat av den utan hennes hjälp. När jag kom hem såg jag The Reality Show och tog det bara lugnt. Ska nu hoppa in i duschen och borsta tänderna innan jag ser Gossip Girl och sen sover. Godnatt! 

Så himla sant och roligt! Kolla om ni inte har sett den. 

Godnatt



Jag är hur trött som helst så ska snart sova. Buggträningen ikväll gick bra, vi tränade mycket på utrstålning och musikanpassning. Ska nu borsta tänderna, fläta håret och sedan se gossip girl innan jag sover. 

- Jag vill ha sommarlov! 

En kort dag

Dagen idag var väldigt kort. Hade idrott då jag gjorde ett prov som gick bra och historia efter det. Direkt efter skolan gick jag, Sofie och Josefin och gymmade, körde armar och lite mage. När jag kom hem åt jag lunch och sett gossip girl. Nu ska jag bara ta det lugnt och plugga lite till buggträningen ikväll. 

Never say never

Den fick bli en tillfällig header. 
 
Idag har dagen gått rätt så fort. Direkt när jag slutade följde Josefin med mig och kollade på skor. Hittade två nya par som jag la upp tidigare idag. När jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och fotat lite. Ska nu plugga till idrottsprovet imorgon om hjärt och lungräddning. 
 
Imorgon går jag bara till elva. Direkt efter skolan ska jag äntligen dra till gymmet och sedan hem. Efter det väntas buggträning på kvällen. 

Smink

Puder, bb cream, maskara, concealer och eyeliner. 

Rekommenderar alla produkterna och själv kommer jag köpa mer av dom när de är slut.

Två par nya skor

Måndag

Godmorgon! Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna och allt kändes så perfekt. Är fortfarande på bra humör och hoppas på att det håller i sig resten av dagen. Idag hade vi sovmorgon till kvart i tio för vi hade ingen matte på morgonen. Just nu har jag svenska sen är det lunch. Efter skolan ska jag lämna in mina skor och kanske köpa ett par, får se. Sen ikväll blir det friträning. Tävling i Umeå om tre veckor!! 

Puss!

Happy

Glad jag blir!
 

Norrsken

När jag kom hem från konsum såg jag att de var norrsken ovanför oss. Sprang in och hämtade kameran så jag hann fota. Så fint med norrsken!

Söndag

Idag har jag umgås med några kompisar, vi gjorde inte så mycket tog det mest lugnt. Innan jag for hem gick jag runt på lite affärer. Hittade ett par skor som jag la undan och nya underkläder. Nu ska jag vara duktig och städa rummet innan det blir middag. 

Godmorgon

Planer för dagen: umgår med folk

Smile

Den här kvällen har jag inte gjort så otroligt mycket. Gjort klart historia frågorna och bara kollat runt på datorn. Ska nu bortsta tänderna och sen se Gossip girl. 

Klubbmästerskap 2013

Idag var det klubbmästerskap här hemma. Jag tävlade först i bugg som gick okej sedan i jack 'n' jill bugg som var roligt. Det går till att killarna lottar en tjej som man får dansa med, sedan om man kommer vidare (semifinal) får man en ny kille som man också tävlar med i finalen. Jag kom till semi men det gör inget för huvudsaken var att det var roligt och det var det. De var annorlundare.
 
Mer bilder kommer någon annan dag


 
 

Hej, hejdå

Kom nyss hem från tävlingen. Berättar sen för nu är båda mina syrror här och ska äta middag. puss! ♥

Fredag kväll

Den här kvällen var jag med Emma. Vi gjorde våran standard promenad till konsum, där köpte glass och choklad som vi mumsade hos henne. När jag kom hem duschade jag och nu ligger jag i sängen och tar det bara lugnt. Börjar bli trött så ska snart se gossip girl innan jag sover. Upp klockan sju imorgon, tur att jag vakna tidigt idag så jag är trött på kvällen. 

 

En ledig dag

Den här dagen har bestått av - inga lektioner. Hur skönt som helst. Den enda lektionen jag skulle på blev inställd för vi hade ingen lärare. Men var ändå tvungen att fara in till skolan för att hämta min historia bok. Var på stan ett tag och kollade på skor men hittade ingenting, blir att fara in till stan igen i veckan för att se om jag hittar något. Vid halv tre tog jag bussen till b-gården för friträning. Var lite trött idag men annars gick det bra. 
 
Åt nyss tacos, mums! Ikväll blir det att umgås med Emma. Vi ska först till konsum sen får jag se vad som händer. Imorgon är det klubbmesterskap, roligt roligt! 
 
Mitt gamla och stökiga rum

Godmorgon

Godmorgon! Sov bara till sju idag men drog mig till halv åtta. Har kollat på vakna med nrj hela morgonen och gör det fortfarande. Skönt att vakna tidigt och bara ta det lugnt på morgonen istället för att stressa. Ska om ett tag fixa mig litegrann sen äta lite mat innan jag far till skolan. 


Torsdag

Dagen idag har varit bra. Börjat spela in våran stumfilm, haft prov och klarade det precis och svenska som var okej. Efter skolan for jag och Josefin in till storheden för jag var tvungen att lämna in mitt datorfodral. Skyndade mig hem sedan för att äta och där efter fara vidare till friträningen som gick bra.
 
Imorgon börjar jag tolv, gud vad skönt! Har endast en lektion och det är historia. Efter den lektionen ska jag kolla på skor sen till b-gården för friträning. 

En bra låt!

Black

 
Black
 
 

-

Friluftsdag

Idag var det inte en vanlig dag med olika lektioner utan hela skolan hade friluftsdag. Jag och några till från min klass for till boden och badade. Först tänkte jag stanna hemma men är glad att jag ändå följde med för den här dagen var bra. Istället för att åka hem for jag till mammas jobb och stannade där ett tag innan jag åkte hem med henne. Väntar just nu på mat sen ikväll blir det att plugga samhälls. 


- gammal 
 

Tisdag

Idag har vi haft hjärt och lungräddning på idrotten. Det gick bra, hade det i nian så det var inge nytt för mig. Resten av dagen har varit som vanligt förutom att jag fick ont i magen på historian men höll ut hela dagen ändå. Nu ska jag plugga lite samhälls till maten sen ikväll blir det buggträning. 

 
Den här boken är tydligen slut överallt och det känns väldigt tråkigt för jag vill verkligen ha den. Någon som har den och vill sälja den till mig? Skriv en kommentar isf, skulle vara super gulligt!

Måndag

En ny vecka är här. Den här dagen har gått upp och ner men har för det mesta varit bra. Efter skolan åkte jag direkt hem och när jag kom hem gjorde jag klart en skoluppgift och åt middag. Ska nu plugga lite samhälls innan jag far till inpuls och gymmar med Josefin. 

Åt en sockerkaka bit idag - minus poäng till mig
 

Inspiration

black and pink
 
training
 
 

Bastu

Vecka tio börjar leda mot sitt slut. Imorgon börjar en ny vecka med nya händelser och äventyr. Idag har jag varit på b-gården och fritränat. När jag kom hem åt jag middag och pluggade litegrann. Bastade för ett litet tag sen, skönt var det. Efter det smörjde jag in mig och gjorde jag två inbakade sido flätor så jag får vågigt hår imorgon. Nu om ett tag ska jag göra te och sen se Gossip girl innan jag sover. 

Nått jag ska prova/lära mig någon dag är att göra små flätor på sidan. Hitills har jag bara gjort stora.
 

Tio saker ni kanske inte visste om mig

- Jag trvis mycket bättre i vågigt än platthår
- Jag har ungefär dansat i tre år
- Jag är en människa som tycker om att mest bara ta det lugnt hemma på kvällarna
- Jag är inte fest människa
- Jag saknar att ha någon pojkvän
- Jag har svårt att ta kritik 
- Jag vill åka till USA 
- Jag tycker vi skulle hellre ha engelska som moderspråk än svenska
- Jag tycker om skolan när det går bra, men när det går dåligt blir jag sur och tappar orken att göra något
- Jag har varit på Gotland ungefär 13 somrar
 

Godmorgon

Godmorgon! Den här söndagsmorgonen har jag ätit frukost och sett gossip girl. Ska nu städa till i rummet och sen måste jag börja plugga. Tror det också blir en sväng till b-gården för lite friträning idag. 

Bra lördag

Den är dagen har jag sett Gossip girl och varit på storheden två gånger. Först med min pappa sen när vi kom hem hörde jag att min syrra skulle dit och eftersom jag inte hade något att göra så följde jag med dom. Blev också att stanna där hos henne och max innan vi for hem till mig och åt middag. Lax med potatis stod på menyn med glass som eftertätt, mums. På kvällen såg jag melodifestivalen och en gång till rätt låt vann! Ska nu gå och ta en apelsin sen se gossip girl om jag inte borstar tänderna istället och sen ser gossip girl. Får se hur jag gör. 

Godnatt!

 

Robin Stjernberg

Rätt vann ikväll, mycket kärlek till Robin♥
Så himla obeskrivligt glad. 

Chuck bass

Jag är kär.

Gossip girl

Nött Gossip girl ikväll. Ska nu borsta tänderna och sen se mitt femte avsnitt för ikväll. Så himla bra serie!!

FREDAG

Nu är det äntligen fredag. Veckan har gått både långsamt och fort. Har varit en del plugg den här veckan så det ska bli skönt med helg. Idag på morgonen hade vi samhällsprov som gick bra men hann inte skriva klart hela så ska fortsätta med provet på torsdag. Efter det gick jag och Amanda till dagobert och åt. Blev en kycklingmacka och en kaka efter det, mums! Historia sista lektionen som gick bra. Hann klart med allt så slipper jobba med något i helgen. Gick till gymmet efter skolan och körde överkropp, sedan blev jag hämtat av pappa. Har fått i mig mat, duschat och nu sitter jag i sängen och gör inte speciellt mycket. Ikväll blir det att bara ta det lugnt, är så trött!

Plugg

På något sätt gick skolan fort igen med. Efter skolan gymmade jag i en timme med Josefin. När jag kom hem åt jag middag och började med plugget. Gick ut med hunden en snabbis och sen hoppade jag in i duschen. Ska nu börja med samhälls ekonomin igen. DET ÄR TRÅKIGT. 

 

Gossip girl

Efter att ha pluggat samhälls i nästan 5 timmar ska jag nu äntligen fixa mig och sen lägga mig i sängen och börja på en ny serie.

The Scientist - Jorge and Alexa Narvaez

En pappa och barnet till han gör en cover tillsammans till The Scientist. Så himla bra och gulligt. KOLLA! Tips kolla på den här också 

Onsdag

Dagens outfit och ett par svarta jeans. På bilden är de blåa, det är för att jag tog den i måndags. 
 
För en gångs skull har jag inte frysit idag speciellt mycket idag, mest på slutet av dagen. Förutom det har dagen gått rätt så fort idag. Hade estet kommunikation på morgonen och gjorde klart mitt sista tryck. Efter det gick vi genom snöstormen till brygget för att få mat i oss. Lunchkorv stod på menyn och det funkade. Resten av dagen har jag lyssnat på hur man skrivet ett cv, personligt brev m.m. börjat med stumfilm på media samhälls kommunikationen och sen redovisat på engelskan. Vi fick sluta en halvtimme tidigare och efter vi slutade hämtade mamma upp mig. Åt köper sallad när jag kom hem och sedan pluggade jag som ett tok. Ska fortsätta plugga samhälls har en hel del kvar. Juste har svenska också.... Vad jag gör ens här? 
 
 

Kallt ute

Kallt ute och snöar. Idag hade jag verkligen ingen lust att gå till bussen och sedan från bussen hem. Stannade istället på skolan till pappa slutar och pluggar lite samhälls. När jag kommer hem ska jag äta middag, plugga lite och sen far jag till buggträningen. 

Bildbrist... 

Spring collage

spring
 
 

Summer collage

 
Untitled #1
 
 

As long as you love me - cover

 

Nya kläder

Äntligen har mina kläder kommit och fick en tidning på köpet. 

Idag började skolan igen efter ett skönt lov. Fick sluta en och en halvtimme tidigare idag också vilket var hur skönt som helst. När jag kom hem skyndade jag till brevlådan för att kolla om mina kläder hade kommit och det hade dom. Provade kläderna och är jättenöjd med dom. Åt lite också och nu sitter jag i köket och pluggar. Resten av kvällen ska jag plugga och bara ta det lugnt. 
 

Godnatt

Bloggar från mobilen för att min dator är avstängd och orkar inte slå på den.

Idag har det blivit både att diskutera om olika saker i dans och dansat. Dagen har varit lärorik och bra, lärt mig nya bra saker. Trött i benen och kroppen efter dagen. Ska nu snart sova för imorgon är de skola. Skönt att jag har vaknat tidigt och somna tidigt de senaste dagarna så jag håller kvar mina tidsrutiner.

Melodifestivalen

Ikväll har jag sett melodifestivalen med familjen och ätit fruktsallad med glass. Ska nu borsta tänderna sen se the vampire diaries. Imorgon blir det att stiga upp tidigt för att det väntar en dag full av dans med sveriges bästa dansare (Angelica och Benjamin). 
 
 
 
Robin till final, så underbart. 

 

Falling

Äntligen är låten Falling med State of drame ute på spotify och youtube. Klart bästa låten och den ska vinna melodifestivalen , inge mer med det.  
När jag ändå skriver kan jag säga att det är snöstorm och idag har jag inte gjort speciellt mycket. Ikväll blir det att se mello och hoppas på att Robin går vidare till final. 


Pigg och utvilad

Efter att ha sovit nio till tio timmar är jag nu hur pigg och utvilad som helst. Åt nyss frukost och såg på the vampire diaries samtidigt. Ska nu fara in till stan, kolla på ett par byxor och sen går jag till Inpuls och gymmar. 

RSS 2.0