Sista september

Min sista måndags sovmorgon var idag och självklart skulle jag försova mig till nio. Fick stressa på morgonen för att hinna till bussen, vilket jag hann. Tycker det är väldigt synd att sovmornarna på måndagarna ska försvinna så att människorna längre bort ska hinna komma hem och göra andra saker t.ex. plugga. Vi kommer nu sluta halv 4 istället för klockan 5. Dock skönt så jag hinner till gymmet efter, men ändå ganska trist för jag tycker om att sova länge. Måndagarna blir snäppet bättre med sovmorgon också.
 
Förutom det så rullar livet på. Har nyligen skaffat mig ett par nya fina högtalare som jag är mycket nöjd med. Tycker om att skaffa mig fina dyra saker för min sommarlön, istället för små saker som ex. kläder och mat. Det har dock gått lite till det men inte så mycket. Något mer jag har  skaffat mig är en fin tunn dunjacka som är väldigt skön och varm nu när det börjar bli kallt ute. Vintern börjar nu närma sig, imorgon är det oktober. Om tre månader är det 2014. Tänk vad detta året har gått fort. Det känns som att de var nyss nyår. Det här året har hänt olika saker. Saker jag är nöjd med men även saker jag inte är stolt över. Så det kommer bli riktigt skönt med ett nytt år. De året kommer jag äntligen bli arton, avsluta min sista engelska lektion och matte lektion på hela gymnasiet, börja trean och massa mer. Jag längtar. Det känns som att 2014 kanske blir ett bra år. Hoppas inte för mycket, för jag vet hur besviken jag annars kommer bli. 

Nu ska jag sluta skriva och gå och borsta tänderna innan jag lägger mig i sängen, godnatt! ♥

 

Var den du vill

Var den du vill vara, se ut exakt hur du vill. Om du vill ha rött och blått hår, kör på det. Ingen ska klaga, för du är den du är och det kan ingen annan ändra på. Alla människor är unika oavsett hur man ser ut eller är som person. Självklart kan inte alla gilla alla, men det betyder inte att folk ska ge den massa blickar som kan trycka ner den eller trycka ner den med massa ord. 

Jag blir så oerhört less på sånt här skit. Om man inte tycker om en människa tycker jag inte man ska trycka ner den för det. Då ska man bara lägga det åt sidan och låta människan leva sitt eget liv utan att någon ska trycka ner den. 
 

Friday

Hösten är verkligen här nu. Det regnar ute och är små kyligt ute. Löven har gått från grönt till sina fina höstfärger. Jag tycker om hösten, det är mysigt och så fint med alla färger. Det enda dåliga är att man vet att vintern kommer efter hösten. 
 
Idag är det fredag. Veckan har verkligen gått fort. Det är bra, för desto fortare det går desto fortare kommer helgerna. Ikväll ska jag kanske på en filmkväll på skolan men har inte bestämt mig än. Det skulle ha varit roligt men det skulle även ha varit skönt att bara sitta hemma och se idol. Men jag får helt enkelt se senare ikväll hur jag gör. 

Ha en bra fredag alla! 


 

Ikea

Blev ikea en sväng med mamma och pappa igår. Fick hem en del till rummet och som fixade till igår kväll. Det jag fick hem var en byrå, lådförvaring, ljuslyktor, korgar och krokar. 

Fredag den trettonde

Den här kvällen har varit hemsk. Har verkligen inte haft något att göra. Har fixat en header, sett nått avsnitt av tvd och bara latat mig framför datorn. Imorgon kommer jag troligen inte ha så mycket att göra heller. Ska städa till i rummet och kanske fara ut på ett träningspass.  

Som ni ser har jag fixat lite på bloggen. Bakgrunden får fortfarande vara vit, bilderna får lyfta fram färgerna istället. Ändrade på textstilen och bytte header. Det får duga tills jag orkar lägga mer energi på bloggen. 

Vattendroppar

 
 

Tolfte september

Anledningen till varför jag bara har lagt ut bilder och inte skrivit något är för att inget roligt har hänt. Har varit på skolan i stort sett hela dagarna och efter skolan har jag pluggat, varit med josefin eller tränat. Har egentligen inte heller nu så mycket och säga. Idol håller på så det har jag sett varje måndag, tisdag och onsdag. Kunde inte hålla mig för tårarna igår när jag såg alla som kom vidare och fick lämna. Blir så lycklig för deras skull och såklart ledsen för drömmar som krossas. Mina favoriter är såklart snygg Kevin och gulliga Sandra. 
 
Till helgen har jag inga speciellt planer förutom att jag, mamma och pappa ska fara en sväng till ikea på söndag. Blir lite inköp till mitt rum som jag ska fixa till igen. Tycker verkligen om att få nya möbler och göra om i rummet. Undrar hur mycket det kommer bli när jag flyttar hemifrån, haha! 

Puss och kram på er, hoppas ni får en fortsatt bra kväll!
 

En lilja av något slag

 

Rose

Sony alpha a37 + Sony 50mm
Filter: Close up +10

Man måste dö några gånger innan man kan leva

 

Kyss mig

Blir så sjukt glad och sprallig i kroppen när jag hör denna låt. Vill ställa mig upp, stoppa på högsta volymen och sjunga med. 

Lilla Simon

 
Min syster (Hanna) har skaffat sig nyligen en liten katt. Idag var jag och kollade på den, han var så gullig och busig av sig. 
 
RSS 2.0