Intervaller

Istället för att hoppa hopprep for jag ut och sprang intervaller som vad ungefär 1,5 km. När jag kom in fick jag hosta för jag blev så torr i halsen. Gjorde lite bröst/rygg men var inte alls taggad till någon träning så jag gav upp. Gick och duschade sen tog jag lite te och fil medans jag såg the vampire diaires (standard). Har nyss borstat tänderna och tagit bort sminket så nu ska jag lägga mig i sängen och se tv, läsa i min träningsbok eller se ett till avsnitt av the vampire diaries.


76698_402376673169766_492198919_n_large

Gymkort

Funderar på att skaffa gymkort istället för att träna här hemma. Men vet inte riktigt vilket gym jag ska ta. Actic är billigast och då kan jag fara och simma någon dag också. Funderar även på inpuls eller helex. Nått ska det bli men vet inte riktigt vilket. Vad tycker ni?

Actic 4 månader: 2845 kr
Inpuls ett år: 4087 kr
Helex ett år: 4608 kr

 





 

Smile

 
Blev lunch med Linnea då snackade vi ut om allt möjligt. Efter det var det bara två lektioner sen slutade vi för dagen. Kom hem för ett tag sen och har inte hunnit göra så mycket. Ikväll blir det att plugga och träna här hemma. Känns som det var en evighet sen jag tränade, har varit så trött efter skolan så det har inte blivit av. Men idag ska jag nog köra ett extra hårt pass.

Torsdag

Vaknade vid sju tiden imorse med ett bra humör. Gick då upp och åt frukost som bestod av gröt med hallon och två mackor. Efter det gick jag och fixade mig innan jag for till läkaren. Kom till skolan vid nio tiden då har vi fotat lite till vårat arbete. Håller just nu på att leta en bild men hittar ingen jag riktigt blev nöjd med och humöret har också gått ner men hoppas det går upp senare. Aja, skriver senare idag. 

 

Snöstorm

Följde med Emma till konsum i snöstormen. Det var skönt att komma ut lite och prata om massa saker. Där blev det att köpa linfrön och solrosfrön till mig. När jag kom hem tog ja verum fil med banan och solrosfrön i, och en kopp grönt till de. Ska nu gå och borsta tänderna och ta bort sminket sen se lite tv innan jag sover. 

Godnatt!

HAHA... jag och Josefin hade roligt idag på msk lektionen!

Eternal Flame

Idag har jag varit ganska trött men dagen har ändå varit bra. Blev hämtad av pappa direkt efter skolan sen somnade jag lite innan middagen. Har nyss ätit middag och ska snart börja med historian efter det blir det att gå ut på promenad med Emma. 

Älskar scenen när Caroline sjunger till Matt. Får rysningar så bra!
 

BÄST

GÅ IN HÄR!

Godnatt

Det blev en bra buggträning idag. Vi fick lära oss några nya turer som var väldigt bra och roligare. Efter det blev det lite friträning och sen hade jag hela salen för mig själv medans jag väntade på mamma och pappa så körde lite själv också. Har nyss duschat och väntar nu på att håret ska torka lite innan jag gör flätor i det. Har börjat ha lockigthår på skolan vilket är bra för då plattar jag inte det eller något. Efter det ska jag se ett avsnitt av min älsklings serie the vampire diaries sen sova.

Godnatt!♥

                                    Damon är klart den snyggaste av alla i the vampire diaries!

Tjugonionde januari

Kom hem bara för ett liten tag sen. Idrott på morgonen då stretcha vi väldigt mycket och sprang på rullbandet i 20 minuter. Att spring på rullband är så tråkigt men det är bra speciellt nu när det är svårt att springa ute. Sen blev det matte, historia och matte igen. Ska nu göra lite historia tills jag far på buggträning. 

-Ett leende betyder inte alltid att du är glad utan att du är stark nog att le även när det gör ont

Kvällsfika + The vampire diaries

Ätit verum fil med jordgubbar i och all brain medans jag såg ett avsnitt av The vampire diaries. Jag försökte få det att se väldig snyggt ut men det gick inte så bra. Gott var det och det är ju insidan som räknas. Innan det fick jag bort mitt svenska arbete som jag tillslut blev rätt så nöjd med. Ska nu gå och ta bort sminket, borsta tänderna och fläta mitt hår, sen lägga mig i sängen och se tv. 

- Det är svårt att ignorera någon som betyder något för en.

Life goes on

Legat i sängen till middagen. Ska nu sätta igång med plugget och få något gjort och komma i andra tankar. Just nu snurrar bara en sak runt huvudet som jag vill bara få bort. 

En sån otroligt bra låt!


Snöstorm och en kortdag

Snö storm ute vilket betyder ännu mer snö, usch! Vill ha sommar inte vinter.

Det blev bara två lektioner för mig idag sen åkte jag hem för jag mådde dåligt. När jag kom hem såg jag made som gick på tv och tog bara det lugnt. Ska nu göra klart lite plugg och bara ta det lugnt. 

Tumblr_ljc443maou1qgujfno1_500_large                                                                            weheartit.com
 
 

Det är inte lätt när det är svårt

Trött, mår illa, sur, fundersam osv. Godnatt orkar inte denna dag mera.

Kladdkaka med after eight

Träning

Blev ingen friträning idag så ska snart träna mage och armar/axlar här hemma.  


Godmorgon

Godmorgon! Kvällen igår var okej, det var inte många yngre där mest äldre vilket var tråkigt. När jag kom hem tog jag bort sminket slarvigt och fort sen la jag mig i sängen och sov. Idag blev det ingen morgonpromenad kände att jag behövde ta det lungt och vila upp mig. Vid två tiden far jag på friträningen och tränar till tävlingen som är om en månad. 
Ta alltid ut lyckan i förskott, om det sen inte blev som du tänkt, så har du i alla fall varit glad fram tills dess.

Dans

Om en halvtimme far jag till piteå för dans. Expanders spelar idag, hoppas det blir riktigt bra. Kommer hem inatt någon gång så det här blir sista inlägget för ikväll.

Hoppas ni får en riktig bra kväll, sköt om er! Puss ♥




Just do it.

Körde för ett litet tag sen ett bra rumpa och ben pass. Ska nu byta sängkläder och bara ta det lugnt till middagen. Ikväll blir det kanske dans men har fortfarande inte bestämt mig än om jag ska fara. Skulle vara kul att fara men också skönt att ta det lugnt ikväll.

Tumblr_mbga31qvce1ro0mq6o1_1280_large                                                                     weheartit.com
 

Lördag

Havregrynsgröt med mosad banan och blåbär, och hårdbröd med ägg.

Idag har jag gått på en 30 minuters promenad innan frukosten, sett ett avsnitt av the vampire diaries och rensat bort alla möbler från mitt rum och bytt till mitt gamla rum för jag ska göra om det. Ska nu jobba lite matte och sen träna rumpa och ben. Ikväll blir det troligtvis dans. 
 

Du föddes som ett original. Dö inte som en kopia.

Den här kvällen har jag sett film, umgås lite med några gäster som är här och bara tagit det lugnt. Imorgon på morgonen blir det morgonpromenad innan frukosten sen kanske lite träning här hemma. Blir också att rensa rummet och flytta till mitt gamla rum medans jag gör om mitt rum. 

Ska nu nörda datorn innan jag sover. Godnatt♥

Middag

Åt nyss en god och nyttig middag. 

Underbara fredag

Underbara fredag är här. Blev samhälls lektion på morgonen, stan på hålet och sen historia. När jag kom hem gick jag ut med hunden och tog det bara lugnt. Ikväll får jag se vad som händer, hoppas på något bra!

Idag hade jag lockar!
 

Ny header

Bra träningspass

Mår illa och död efter ett bra träningspass. Väntar just nu på att håret ska torka lite sen jag jag göra flätor i det. Medans kollar jag på datorn och äter  fil med banan och nötter i och dricker grönt te.

Träningsschema

Ännu en dag avklarad. Den här dagen har gått rätt så fort. Min vulkan och min illustration uppgift blev klar, fick veta resultaten  på alla samhälls minitester och jag är nöjd. Efter skolan gick jag runt på stan en snabbis innan jag drog hem. Väntar just nu på att maten ska smälta så jag kan träna. 

Breakfast

Har just nu media  kommunikation och nyss gjort klart min uppgift som blev helt okej! Ska nu dra till lunchen är väldigt hungrig.

Min frukost: havregrynsgröt med mosade hallon, grönt te och macka! 
 
 

Nya saker

Följde med mamma och pappa till storheden. Hittade en träningsbok, kollegieblock och grönt te. Ska nu plugga lite efter det göra te och läsa ur min nya bok. Avslutar sen kvällen med ett avsnitt av the vampire diaries.

En tråkig onsdagskväll

Jag har tråkigt. Funderar på att fortsätta med min Engelska, träna eller göra klart min illustration uppgift.Dagen idag har ganska fort. 3 timmars estet pass då jag fortsatte med min vulkan sen olika andra lektioner som jag inte orkar berätta om. Ska nu försöka göra något nu men vet fortfarande inte vad. Vill göra något kul. 

I need a hero

 
Det blev en väldigt bra buggträning ikväll. Har också fått en ny partner så om en månad blir tävling! Ska snart gå och göra flätor i håret men först måste jag vänta lite så det får torka. Medans det ska jag äta lite sen sist av allt se ett avsnitt av the vampire diaries. 

Godnatt!

Glitter uggs

Vad tycker ni om glitter uggsen som kom ut för ett tag sen? Själv tycker jag de är okej men hade inte kunnat ha på mig såna och det finns mycket finare skor! Kanske blir nya modet att ha på fest nu när det är så kallt ;) 

Want it? Work for it

En bra, lugn och seg dag är klar! Klockan har gått så långsamt och speciellt sista lektionen. Men tur så fick vi sluta vid två tiden för vi inte hade någon matte. Åkte hem direkt och när jag var hemma gjorde jag mig två mackor med juice sen såg jag ett avsnitt av the vampire diaries. Gjorde lite på min illustration uppgift innan maten. Ska snart fortsätta med den innan jag byter om och far på träning! 

Havregrynsgröt med blåbär

Godmorgon! Blev en god och nyttig frukost innan jag drog till skolan. Första passet var idrott och då hade vi snö rugby och det var roligt! Har just nu matte och det går segt för jag fattar 0. Men ska jobba vidare nu och försöka förstå mig på räta linjens ekvation sen blir det lunch. Efter lunchen har vi historia sen slutar vi, skönt! Första buggträningen ikväll för i år, TAGGAD! 

The vampire diaries

Ska snart gå och ta bort sminket sen lägga mig ner i sängen med min filtallrik med päron i och se en eller två avsnitt av the vampire diaries. Kvällen har jag spenderat med Elias och vi tog det mest lugnt. 

- Det är inte lätt att hitta glädjen när det finns massa oro inom en

Be strong

Ja är trött i kroppen efter träningen och trött att jag vill sova. Men det är skönt att jag gjorde bort träningen imorse så jag kan hitta på något ikväll. Har just nu msk (media samhälles kommunikation) sen Engelska efter det ska jag hem! 
 

Morgonträning

Godmorgon! Blev en promenad och lite träning hemma direkt när jag vaknade. Efter det hoppade jag in i duschen och gjorde mig en god frukost " jordgubb smoothie, verum fil med banan i och all-brain" och ett glas vatten. Ska nu fixa mig innan jag drar till skolan. 


Du kan om du vill

Nu får det vara nog, har ätit för mycket gott den här helgen! Imorgon ska jag upp halv 7 - 7 så hinner jag träna lite innan skolan (börjar kvart i 10). Om jag har ett mål med min kropp till sommaren ska jag också uppnå det! 
weheartit.com

Cher Lloyd

Tumblr_lqneeohts01qihkano1_500_large
Dröm utseende och dröm hår!

Söndag

Gick till mig syrra (Malin) och stannade där innan jag åkte hem med pappa. Tränade hemma, åt lunch och efter det duschade jag. Har nyss städat/fixat till i rummet och ska nu börja med mitt plugg. Ikväll får jag se vad som händer kommer troligtvis bara att ta det lugnt. 

Life goes on

Ser just nu filmen lol för femte gången tror jag. Ska snart gå och borsta tänderna sen fortsätta se innan jag sover. Imorgon blir det att träna, plugga och ta det lugnt.

The vow

 
Såg nyss klart filmen The Vow. Filmen var bra men det finns bättre men jag tipsar ändå denna film för den är se värdig! 
Betyg: 7,5/10

-

My part of your life is gone, I don't wanna see you, I don't wanna hear from you and I don't wanna be with you. I just want you to go.

Varje ny dag är en ny möjlighet att förändra ditt liv

Ligger just nu i sängen i min one piece och lyssnar på Robin Stjernberg. Jag är arg och besviken på mig själv men nu är det försent och det kommer fler gånger  (förhoppningsvis). Men glad att man lär sig av sina misstag. Ikväll blir det kanske att vara med en annan ska jag bar ta det lugnt.

Julen 2011 
 

Right now

Kom hem för ett litet tag sen det blev inge skoter idag. Eric och hans kusin far och åkte själv så då drog jag hem istället. Blir nu att göra lite plugg, se the vampire diaries och bara ta det lugnt.

 

Skoter

Blev en skoter tur ikväll till ett berg. Blev att grilla och bara ta det lugnt där sen drog vi tillbaka. Eric och Amanda är just nu och bastar medans jag sitter ensam och bara tar det lugnt. Blir troligvis någon film sen och efter det sova. Skoter imorgon igen sen ska jag hem. Skriver imorgon när jag är på väg hem eller har kommit hem!

Puss och kram! ♥

från idag på skolan

Fredag

Fredag idag, skönt! Samhälls på morgonen, hål i två timmar sen sist historia. Efter det for jag till Amanda och kom bara för ett litet ta sen hit. Senare ikväll blir det skoter med hennes kille och hans kusin. Imorgon blir det också skoter med hennes kille och hans kusin. Känner på mig att den här helgen kommer bli riktigt bra! 

Turning tables


Ska nu gå och borsta tänderna sen se ett avsnitt av the vampire diaries! Godnatt!♥
 

I can and I will

Träna är nog en av de bästa sakerna att få bort ilskan. Gjorde för ett litet tag sen ett bra träningspass här hemma och tränade hela kroppen. Duschade direkt efter det och nu ska nu ta något och äta blir nog verum fil, banan, hallon och nötter till det, mums! Samtidigt jag äter på det ska jag plugga samhälls. 

Torsdag

Dagarna flyter på och skolan går bra. Har på den senaste tiden fått bra betyg och humöret ligger på topp hela dagen. Tänk på en sak de senaste dagarna. Varför går folk gymnasiet om det ändå inte pluggar hemma eller på lektionerna? Det förstör bara sin framtid och andras som vill verkligen lära sig något på lektionerna. Tvingar ingen att plugga eller gå till skolan för det får folk välja själv och det är deras framtid inte min. Men det jag vill ha sagt är att om man vill ha ett bra jobb ska man också kämpa för det! 

Väntar just nu på maten och tar det bara lugnt. Ska plugga lite samhälls medans. Ikväll får jag se vad som händer hoppas på något bra!  

 

I Won't Give Up

Efter att ha pluggat i drygt 3-4 timmar ska jag nu gå och ta bort sminket och borsta tänderna. Efter det ser jag nog ett avsnitt av the vampire diaries innan jag sover.  
 

Onsdag den sextonde Januari

 
Idag kom äntligen mina föräldrar hem från Teneriffa har saknat det väldigt mycket! De beställde innan en sminkbox till mig som de hämtade på arlanda innan de åkte hem och fick jag pappas tröja som han hade köpt där borta. Dagen har annars flytit på som vanligt. Har fått ett nytt tangentbord till min skoldator för att min d-knapp hade farit bort.

Nu ska jag plugga till samhälls provet som är imorgon och bara ta det lugnt. Blir ingen träning för min del idag pga plugget. 

Plugg

Försökt att plugga ikväll men det har gått trögt. Ska nu försöka ännu en gång till innan jag äter nått och ser på the vampire diaries. 


 
 

Sorry i'm not perfect

På de senaste dagarna har jag hållit mig pigg vilket är mycket bra. Tror det beror på att jag tränar väldigt mycket nu, äter bra m.m. Dagen idag har varit som vanligt. Idrott på morgonen, matte, historia och sen matte igen. Men eftersom jag ligger lite före så gjorde jag samhälls istället. Ska nu plugga lite samhälls sen får jag se vad som händer!

Kortlek


Gjorde nyss klart min media uppgift och nöjd blev jag! Gjorde den på illustrator och har bara använt det programmet 3-5 gånger från i torsdags förra veckan. 

I just want you to know

Dagen idag har varit bra! Haft vanliga lektioner som vanligt sen efter det for jag direkt hem. Har ätit lite middag och  pluggat samhälls tills nu. Ska om ett litet tag ta en promenad till konsum och köpa bananer och hälsofil. Efter det ska jag plugga vidare innan jag avslutar kvällen med the vampire diaries. 

Hade mina älskade örhängen idag men tyvärr började det klia och jag har blivit allergisk/känslig mot nickel. TYPISKT jag som tycker om de så mycket! 

Dear John

Såg filmen Dear John igår. Filmen var lite, lite långtråkig där ett tag men i helhet så var den mycket bra. 
Betyg: 9/10 

Söndag

Kan inte påstå att den här helgen har varit bra och speciellt inte den här dagen. Ingenting har gått bra idag. Var nyss på en väldigt rask tjugo minuters promenad. Kallt var det men sjukt skönt. Ville bara gå bort från allt och komma på andra tankar. Ska nu hoppa in i duschen sen se filmen Dear john. Efter det blir det att sova och hoppas på att morgondagen blir bättre.

Godmorgon

Fint väder är det ute. Vaknade vid 9-10 tiden, kolla lite runt på datorn innan jag gick och åt frukost. Såg lite Degrassi samtidigt, efter det tog jag med båda djuren ut och gick ner till isen och fotade. Blev också att fota lite hemma på gården. Ska nu börja plugga lite samhälls sen får jag se vad som händer.
 

Godnatt

Den här dagen har varit både bra och dålig. Mina syskon kom hit och deras killar. Då blev det att kolla på lite Thailands bilder och käka palt. Kvällen har jag inte gjort så mycket mest bara tagit det lugnt.  Har just nu lite ont i huvudet så ska troligtvis sova om någon timme eller snart. 

Godnatt! ♥

- Ibland förlåter man människor för att man vill ha kvar dom i sitt liv, inte för att man egentligen borde!

GLAD

I don't want it to be like this, I don't wanna feel like this

Tumblr_mcxclfoemh1rzxlh0o1_500_large

Sur, ledsen, arg.
 ..I miss you..

Present från Thailand

Fick en present av Malin min syrra kom hem från Thailand för någon dag sen! Det följde med en tvål som luktar kokos också men det glömde jag fota. 

Grekland

Kollar på bilder och drömmer mig bort till Grekland. Det är ett ställe jag hade velat fara till. Har sett på lite bilder och filmer har har spelats in där. Det verkar vara så fint där och vattnet verkar vara så underbart ljuvligt! Har du varit i Grekland isf hur var det? 



Godmorgon

Godmorgon! Vaknade inte för så länge sedan. Ska nu snart gå upp ur sängen och byta om sen går jag ut på en promenad. Efter det blir det att göra lite övningar hemma och sen äta frukost och duscha. 

En av de bästa filmerna jag har sett.Tips SE DEN! 
Betyg: 10/10

I still love you

Ska snart fortsätta se klart filmen "friends with benefits" och sen sova. Den här kvällen har jag tagit det lugnt, gått på promenad med Emma till konsum och ätit för en gångs skull lite gott. Imorgon blir det träning på morgonen sen lite senare kommer mina syrror och deras killar här och äter palt, om jag har tid innan det kommer blir det lite plugg. På kvällen blir det troligtvis att vara med en. 
like this song! 

Mina älsklingar när det var små

Glömmer aldrig när mina älsklingar var små och sov bredvid varandra. 

Vill hem

Fredag idag. Har just nu hål i två och en halvtimma, inget man kan heja för. Den här fredagen har inte hittills inte varit något bra. Vill bara hem, för för många tankar som snurrar runt i hjärnan. 
allt kände så bra men vad hände, fan! 

Torsdag

På den senaste tiden har jag blivit väldigt morgonpigg. När klockan ringer har jag inge problem att gå upp till skillnad från förut. Så tummen upp till det. 

Igår blev det inge bloggande för min del för att jag gick skola till klockan fyra sen på kvällen var jag med Elias. Idag var det skola som vanligt till tre. Ikväll blir det nog att träna om jag inte hittar på något annat. 


 
 

Hallonsmoothie

Blev ett bra träningspass ikväll. Gick först ut på promenad sen blev det att träna magen och lite mer. Hoppade sen in i duschen och efter det gjorde jag mig en god hallonsmoothie (hallon, banan och mjölk). Låg i sängen och smaskade på den medans jag såg ett avsnitt av the vampire diaries. Ser just nu på Snooki & Jwoww och efter det ska jag se lite av Jersey shore innan jag sover. 

Godnatt! ♥

 
 



 

Årets första skoldag

Första skoldagen på året är avklarat och denna dag har varit bra. Så kul att frå träffa alla igen och komma in i rutinerna igen "vakna, skola,middag,träna,plugg,sova". Ska om ett litet tag äta middag sen blir det att gå ut på en promenad med hunden och Emma följer förhoppnings också med. Efter det tror jag det blir lite träning här hemma sen om jag hinner/orkar ska jag plugga. 

 

Skola imorgon

Imorgon är det skola och idag var det sista dagen på jullovet. Idag blev det en "ta det lugnt dag" och gått på en promenad med hunden. Har nyss duschat och ska nu se ett eller två avsnitt av the vampire diaries. Kommer troligtvis somna tidigt inatt är redan ganska trött. 

Work for it

 
 
 
 

Morgonträning

Knappt två dagar kvar av lovet nu. Imorgon är sista lovdagen sen börjar skolan igen. Det blev ett träningspass imorse innan frukosten, skönt var det! Har inte gjort så speciellt mycket mer än det. Resten av dagen blir det bara att ta det lugnt samt göra klart min msk uppgift om radio. 

-

 

Gilla läget eller gör något åt det

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket än att tränat mellan elva och ett. Har umgås lite med faster, suttit vid datorn och försökt göra lite skolarbeten. Ikväll får jag se vad som händer det blir troligtvis bara att ta det lugnt. 

Från 2012 någon gång
 

Nya träningsredskap

Promenad

Godmorgon! Äntligen är jag bra igen. Har ätit lite frukost och ska snart gå ut på en promenad efter det blir det lite övningar hemma. Lite senare idag kommer min faster hit och ska stanna till imorgon.
 

Just give me a reason

Blev inge sängliggande idag. Har skurat mitt golv och rummet utanför mitt, städat till lite i rummet med mera. Har råkat ut för förstoppning som inte är det roligaste men är på bättringsvägar. Blir att äta mycket fibrer, plommon, dricka vatten och röra på mig med mera för att bli bra igen! Som jag sa tidigare blir det inge gym för min del men det hindrar inte mig för att träna. Ska börja simma någon gång i veckan med Amanda, träna hemma och gå på promenader. När det blir varmare ska jag börja springa ute. 

Fredag

Fortfarande ont i magen men lite bättre idag. Idag blir det bara att ta det lugnt och göra bort lite plugg. Ska också kolla lite på tränings saker på nätet som jag ska köpa ex. hopprep, hantlar, träningsboll med mera. Först var tanken att jag och Amanda skulle börja gymma men det blev aldrig, surt!! Får se hur träningen hemma kommer gå men ska göra mitt bästa. 

Tell me something I don´t know, tell me something I care about

Igår somnade jag väldigt tidigt ungefär vid halv 11 på kvällen, vaknade igen vid ett och var pigg men somnade om sen. Idag blev det stan med Hevi och Linnea. Vi gick runt ett tag sen blev det mat på dagobert. När jag kom hem fick jag ont i magen och har blivit sängliggande typ till nu. Har bara varit uppe och hämtat vatten och ätit lite. Resten av kvällen blir bara att dega i sängen.  

 

I wanna scream and shout and let it all out

 
Den här kvällen sög eller den här dagen sög,bokstavligt! Skulle göra nått men ingenting blev. Är på så dåligt humör just nu så vet inte om jag ska ta och sova, se tv, duscha, sitta i vid datorn, gå ut med mera.

Fan.Godnatt! 
från 2012
 

I believe I can fly

Onsdag idag och det är mindre än en vecka till jullovet är slut.  De sista dagarna blir att plugga, träffa vänner och bara ta det lugnt. Min plan var att börja gymma direkt efter jullovet på 24 fitness men eftersom det är 18 års gräns så for det bort. Kollat på andra gym med det är betydligt dyrare men hoppas det löser sig! Vill verkligen komma igång med träningen igen. På tal om träning var jag ute på en skön lång rask promenad igår och tror jag faktiskt ska fortsätta med det. 

Vet inte vad jag egentligen vill

Försökt att plugga idag men det har inte gått. Har antingen fastat framför facebook, börja redigera bilder eller vad som helst. Funderar på att gå ut på en promenad det är inte heller så kallt ute så det skulle vara skönt men får se hur jag gör. Måste verkligen få tillbaka min kondition nu. I somras sprang jag hur mycket som helst och var väldigt aktiv men när skolan började for det bort.
 

Min nyårsafton

Min nyårsafton igår var bra. Vi kom dit vid sex tiden och då blev det att chilla på. Blev lite förrätt och sen middag. Efter middagen blev det några lekar och efter det drog jag, Josefin och Bea in till stan. I stan drog vi på fest och sen kolla vi på fyverkerier. 

Godmorgon

Vaknade för ett litet tag sen. Ska snart stiga upp och äta frukost. Idag kommer jag nog bara att ta det lungt.Här på bloggen idag kommer bilder från nyår komma upp och några av mina nyårslöften senare idag. Håll utkik!

2013

Ett nytt år med massor nya äventyr. Kvällen har varit mycket bra men skriver senare idag om kvällen/natten och lägger upp bilder för nu ska jag sova. 
Tumblr_mespjirt6c1qhl3tqo1_500_large
Tumblr_mfg4gj36pw1rlv4d3o1_500_large
 
 
RSS 2.0