Happy new year

Om en timma ungefär far vi. Ha det super bra så syns vi nästa år. Puss och kram

Nails

Snart är 2012 över

Godmorgon! Vaknade vid 11 tiden men fastnade framför tv så steg inte upp förrän vid halv ett.  Har ätit frukost/lunch och duschat. Nu ska jag smörja in kroppen, fixa naglarna och sen blir det nog bara att ta det lugnt innan jag fixar mig helt. Ikväll blir det att fara på nyårsfest där massor med människor kommer vara. Allt mellan 40 + till några i min ålder.
 
Hoppas ni får det toppen ikväll! Hör av mig lite senare idag, puss♥
 

En kort sammanfattning av 2012

Sitter och tänker på år 2012 som är snart över. Det här året har både varit bra och dåligt. Jag gick äntligen ut grundskolan, firade min syrra när hon tog studenten, tillbringat en stor del av sommaren med min fina vän Emma, varit på gotland i två veckor och malung en vecka, träffat nya fina människor, fått mitt hjärta krossat, tävlat i bugg, mitt foto intresse blev större, skaffade min första systemkamera, fotat, gick några veckor på teknik, gått någon vecka på estet linjen, hjälp min syrra flytta, bytt rum till min syrras gamla, varit på dansläger, 3 veckor kämpade jag på mitt sommarjobb, åkt/kört skoter, badat, köpt ett objektiv, började älska the vampire diaries vilket jag kommer fortsätta älska nästa år med mera.

Jag är glad att det som har hänt har hänt för annars idag vet jag inte vars jag hade stått. Jag kanske inte hade t.ex. träffat vännerna jag har nu, provat på teknik linjen, gått estes nu osv. 
 



 
 

Lindsay Lohan

Jag köpte tidningen "hänt bild" och på första sidan var Lindsay Lohan med. Kände dirket denna tidnigen måste jag köpa och jag ångrar det inte. Fick veta en hel den nytt och Lindsay Lohan.  
 
Lindsay Lohan är 26 år och dricker 2 liter vodka om dagen. Från att var så fin och bra skådespelare till att hålla på att förstöra sin Hollywoodkarriär. Här kommer några saker som har hänt mellan 2007-2012.
2007 26 maj körde hon bil påverkad av kokain, 24 juli döms till en dag i fängelset, tio dagar samhällstjänst och tre år villkorlig dom och 15 november sitter hon i fängelset Lynwood i Kalifornien. 
2009 16 oktober, skyddstillståndet förlängst med tolv månader och tvingas att gå program mot alkoholmissbruk.
2010 6 juni döms hon till 90 dagars fängelse för att hon vägrar gå programet, 20 juni tillbringar hon två veckor i fängelset men hon släpps sedan för att hon har varit lugn, 28 september åker hon in på rehab
2011 9 februaru stal ett halsband för 20 000 och åkte fast, 22 april döms hon till 122 dagar fängelse och 480 timmars samhällstjänst för hon bröt skyddtillsynen.
2012 14 mars kör hon på en fotgängare och smiter därifrån, 10 oktober bråkar hon med sin mamma Din och polisen tillkallas till hemmet, 29 november misshandlade hon en på nattklubben Avenue. 

Visste ni också att hon dejtar Charlie Sheen och plastikopererar sig som hon borde lugna sig lite med...


Hemskt.... 
 

Decisions - Borgore feat. Miley Cyrus

 

Nytt objektiv

Skaffade mig ett nytt objektiv idag som heter sony objektiv 50mm sal-50F18. Det är ett fast objektiv som ger bättre ljus och för mer portätt bilder. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och bilden på hunden har jag fotat idag med mitt nya objektiv. 

Diamonds cover

Idag har jag hunnit med en del. Kom hem från Linnea halv ett, fotat det sista bilderna till min fotouppgift, sovit en halvtimma, sett ett avsnitt av the vampire diaries, tagit en prommenad med mina föräldrar och hunden till min syrra och nyss åt jag middag. Nu ska jag städa lite i mitt rum sen får jag se vad som händer.

Everything happens for a reason

Ny header

 

Hos Linnea

Idag har jag fotat till min fotouppgift sen vid fem tiden trog jag till Linnea. Så nu ligger jag Linneas säng och väntar på att hon och Hevi ska äta klart. Om ett tag blir det troligvis att fara och köpa gott sen får jag se vad som händer. Blir också att sova här inatt. 

 Klicka på bilden för att komma till min the vampire diaries tumblr
 

Lista

Senaste

Låt du hörde: Every kiss

Film du såg: Easy A

Mat du åt: mandarin

Kram: från min gamla klass

Känslan: glad

Bråk: minns inte

Längtan: Sommarlovet

Personen du träffade: från min förra klass

Person du pratade i telefon med: mamma

Personen du fick sms av: Josefin

Gången du var utomhus: för nått år sen i gran canaria 

Gången hela din familj åt middag tillsammans: någon veckan innan jullovet

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: hmm landet är mysigare

Hamburgare eller pizza: Hamburgare

Kött eller fisk: Både och....

Hund eller katt: Både och...

Aftonbladet eller Expressen: Vet inte kanske aftonblandet

McDonalds eller MAX: Max

Sverige eller Utlandet: både och

Sport eller nyheter: Nyheter

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar ingen roll

Sommar eller vinter: vinter är mysigt men föredrar sommar

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- mjölk
- smör
- frukt
- mat hahah
- saft

Fyra saker du inte kan vara utan?
- Min familj+djuren
- Mina vänner
- Min dator
- Min mobil

3 saker du inte kan äta?
- råa ägg, blä
- tvål HAHAHA
- kyckling i ungen som har varit i någon lerform osovsv blä

Två saker som gör dig glad
- Mina vänner
- Min familj

.

En redigerad bild på mig

Satt och redigerade en bild i photoshop. Skriv en kommentar om ni är nyfikna hur jag gjorde så förklarar jag gärna!
 
 
 
 

Don't think, just do

Idag blev det att träffa några gamla klasskompisar. Det blev först käk på österns pärla och sen fikade vi på mat och prat. Nu ska jag försöka få bort lite plugg som jag har missat när jag bytte linje och sen avslutar jag nog kvällen med the vampire diaries. 

Photoshop

Redigerade en bild i photoshop.

Före
Efter


Vad tycker ni?

So cold

Kom för ett tag sen hem från farmor och farfar. Innan vi åkte hem blev det att hälsa på min farbror och mina små kusiner. Det var ganska längsen jag träffade dom så det var roligt att få träffa de igen. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen smörjde jag in hela mig. Ska nu kolla runt på datorn sen se the vampire diaries. 

En bra låt och delar från the vampire diaries. 

Annandag jul

Är just nu hos farmor och farfar. Vi fikade nyss och resten av dagen blir det förmodligen blir det att bara chilla här till vi ska hem. Förhoppningsvis får jag träffa mina små kusiner idag som jag inte har sett på ett bra tag. 

Listen to your heart

Har verkligen inte gjort nått idag. Stoppat upp tv på väggen, bytt sängkläder och sett the vampire diaries. Ska nu gå och borsta tänderna sen kanske jag ser filmen easy a annars sparar jag den till imorgon när vi far till farmor och farfar. 

Myamandaalina

Kolla gärna in denna tjejs fina blogg! 
http://myamandaalina.blogg.se/ 
 

The vampire diaries

Tumblr_mfg0bclqvw1rln8vao1_500_large
Tumblr_lonpoudnqv1qczbm0o1_500_large
Tumblr_lcz7cuan1s1qb6hcko1_500_large
weheartit.com

Min julafton

Min julafton igår var bra. När jag vaknade hoppade jag in i duschen och samtidigt kom min syrra (hanna). Vi hela familjen åt gröt och sen drog vi iväg till mormor och morfar. Där blev det fika, se kalle anka, julmat och öppna lite julklappar. Sen blev det att åka hem. Vi var hemma vid sju tiden och då blev det att öppna resten av julklapparna och sen se filmen svensson svensson i nöd och lust. Avslutade sedan kvällen med att se vampire diaries som jag fick i julklapp.

bildspel
Mamma och pappa: volumaster, externhårddisk, geisha, sängkläder, miniräknare, extern hårddisk och pengar (2500). 
Hanna och max: Body saker och toblerone
Mormor och morfar: 500:-,Noblesse, shampoo
 

Merry christmas

Vi (jag, mamma, pappa, Hanna och djuren) ska snart dara iväg till mormor och morfar. Där blir det att fika, äta julbord och se på kalle anka. Efter det drar vi hem och öppnar alla julklappar.
 
 

Fyra photografier

Kamera: sony alpha a37 Fotograf: jag

VANN PÅ BINGOLOTTO

Japp ni läste rätt! Jag vann för ett tag sen 100 kr på bingolotto och jag hade tur för att det var sista nummret B02 de ropade upp. 

Nu hoppas jag på vinster på treans bingo! 

23 december

Dagen idag har varit långt. Jag har bakat, fotat, nördat datorn, sovit och sett på tv. Väntar just nu på att bingolottos uppsittarkväll ska börja och jag har en bingolotto så hoppas på vinst!
 
 
 

The last light

Kamera: Sony alpha a37 Fotograf: jag
 

Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton vilket betyder julmat, umgås med släktingar och familjen, äta god mat, se kalle ankas jul med mera. Jag har inte förstått än att det är jullov och absolut inte julafton imorgon. Jag kommer ihåg när man var liten och allting var så spännande. Man hade den där julkänslan och längtan. Man kunde knappt sova på kvällarna, vaknade flera gånger och bara längtade att dagen skulle komma. Direkt när morgondagen var kom sprang man ner till julgranen och var så himla lycklig. Såg den sista delen av julkalendern, öppnade en julklapp och åt frukost innan man skulle fara iväg till några släktingar eller vänta på att de kommer. Resten av dagen längtade man bara till att öppna julklapparna, äta julmat och se kalle ankas jul. 

Men nu har det varit en annan sak. Självklart är man glad och längtar fortfarande till julklapparna, julmaten, kalle ankas jul men den där pirriga och längtande känslan lite borta. Men efter jag har skrivit allt detta har julkänslan kommit lite mer och jag längtar ett steg mer till morgondagen!

Julen 2002

Julen 2003
Julen 2004
Julen 2009

Leave the light on

 
 

 
 
 
 

Despicable Me

Såg nyss filmen Despicable me och den var både bra och rolig. Agnes var den gulligaste av alla och de gula sakerna.
Betyg: 10 av 10

Min nya blogg

Nu har jag bytt till blogg.se igen. Hade först nattstad.se som inte alls var något fel med men ville prova på blogg.se igen. 

Jag är en tjej på 16 år och går första året estetiska programmet med inriktning estetik och media. När jag inte är i skolan buggar jag, är med vänner, pluggar, fotar med mera. Det ni kommer få läsa på denna blogg är mycket om vad jag gör på dagarna, kommer också lägga ut bilder/musik och ibland kommer upp lite tankar och funderingar. 

Kameran jag använder mig av är sony alpha a37 och den köpte jag i slutet av augusti. 

Kommentera gärna vad ni tycker! :) 
 
RSS 2.0