Jordgubbar

30 juni

Imorgon börjar jobbet. Ska sommarjobba på ett äldreboende som förhoppningsblir roligt. Har aldrig jobbat på ett äldreboende eller varit inne i ett äldreboende så jag hoppas det blir bra. Idag drog jag till gymmet en och en halvtimme och körde överkropp när jag hade sagt hejdå till Rasmus som for hem. Han var som sagt här från igårkväll till idag. Vi åt en god middag, såg tv och tog det mest lugnt. När ja kom hem åt jag middag sen cyklade ja och mamma för att kolla vars ja skulle jobba så jag inte åker runt som en galning. Lite senare på kvällen gick jag och Emma på en liten promenad och nu ligger ja i min säng. Ska snart borsta tänderna och se lite tvd innan ja sover. 

Pitch perfect

Såg nyss filmen Pitch perfect som var mycket bättre än vad jag trodde. Om ni gillar en typisk tjejfilm eller serien glee så rekomderar den här. Den består av mycket song och så är de självklart romantik i den också. 

Idag blev det en sväng till gymmet igen. Jag cyklade först dit som är drygt 6 km, gick och sprang en kvart på rullbandet, körde ben och rumpa, stretchade och sedan cyklade jag hem igen. När jag kom hem blev det grillat sen glass och jordgubbar till efterrätt. Sen lite senare på kvällen såg jag pitch perfect. Ska nu kolla runt på datorn innan jag lägger mig i sängen och sover. Godnatt! 


 

Regn

Just nu ösregnar det, de kommer troligvis bli åska snart också för de har blivit mörkare ute. Idag gick jag en promenad till min syrra Hanna med hunden min. Vi stanna där tills mamma slutade och åkte hem med henne. Bytte snabbt om innan jag for till inpuls och tränade, blev uppvärmning i 20 minuter sen armar och mage. Far nog en sväng imorgon igen vid tre och kör ben och rumpa. Resten av kvällen har jag sett step up 2 som var riktigt bra. Såg första filmen igår som också var riktigt bra. Blir att se trean någon dag som jag tror blir ett steg bättre. 

Ska nu kolla runt på datorn innan jag sover, godnatt! 

Det blev en gammal bild
 
 

Love yourself.

Var inte så hård mot dig själv. Du kommer ingenstans på det och det gör allt värre än vad det redan är. Älska dig för den du är och var nöjd med dig själv. Försöker folk ändra på dig, kom ihåg ingen kan ändra på dig, den enda som kan ändra på något är du själv.

Stoppa dig själv högst upp på listan och prioritera dig själv först innan alla andra. Det kanske låter egoistiskt men jag tycker man ska tänka väldigt mycket på sig själv och inte bara på alla andra. Nu säger jag inte att man inte ska tänka på andra för det ska man verkligen, men man ska tänka extra mycket på sig själv. 


 
 
 
 
 

26 juni

Mina bilder är tom på nya bilder, därför ska jag ut någon dag och fota.Först måste jag kommer på vad och var jag ska fota. Att gå här jag bor känns inge roligt något mera för det har jag redan gjort flera gånger. Förhoppningsvis kommer jag på något. 

Sitter just nu i soffan och lyssnar på Robin Stjernbergs nya album Pieces som jag fick hem idag i brevlådan. Förutoom att lyssna på Robins nya album har jag kommit hem från Rasmus. Spenderade natten där igår till idag vilket var mysigt. När ja var hemma blev det max mat med pappa sen skynda mig hem för att lyssna på mitt nya album. Ska nu ta en glass och gotta mig med den samtidigt jag ser filmen step up. 

 
 
 

Äntligen

Idag kom äntligen Robins album hem till min brevlåda med hans autograf. Lyssnar på den nu och ja är så kär. Att beskriva honom är så omöjligt, orden skulle aldrig räcka till. Love you, vi syns den 12 juli! 

 
 
 
 

En vecka kvar

En vecka kvar av ledigheten innan jag börjar jobba på ett äldreboende i tre veckor. Jag vet inte om jag ser fram emot det eller inte, men jag känner på mig att det kommer vara rätt så bra till skillnad från förra året då jag rensade sly och ogräs som inte var vidare roligt. Men jag kämpade för mitt mål var att skaffa mig en systemkamera som jag också gjorde. Den här sommaren har jag dock inget "mål" utan kommer troligtvis spara en del tills jag förhoppningsvis flyttar från luleå när jag har gått ut trean. 

I lördags kom äntligen Rasmus efter att ha varit borta i en vecka så vid två tiden for jag till honom. Vi tog det mest lugnt, kollade på bilder från hans resa och en film från han var liten som var så gullig och såg filmen mama som var läskig, skum och äcklig. Idag (söndag) kom jag hem vid fem tiden. Åt middag, redigerade lite bilder sen senare på kvällen gick jag och Emma till konsum. När ja kom hem la jag mig i sängen och såg "A walk to remember" som var så underbart bra. Ska nu snart borsta tänderna innan jag börjar på en ny film, snacka i telefon med någon eller kolla runt på datorn innan jag sover. 

Jag med min syrras bröllopsbukett som var så himla fin! 
 
 

A Walk to Remember

Såg nyss den här underbara bästa filmen jag har sett. Den är så himla fin och romantisk. Ger den högsta betyget!! 

Se den!!! 
 

Bröllop

Igår var jag tärna på min syster Malin och hennes man Johannes bröllop. Det var så himla fint att det är svårt att förklara med ord. Det var många lyckliga tårar som föll ner för kinden och lyckliga leenden. Efter det hade gift sig blev de fotade innan alla tärnor, marskalkar och brudparet hoppa in i limon och for runt i stan. När vi kom till festhallen blev det vingel innan vi gick in. Kvällen bjöd på fina tal, lekar, god mat, god och fin tårta, och partaj i slutet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagens outfit

 

Midsommar

Dagen är här som jag har gått och väntat länge på, min syrra Malins bröllop. Vid halv 12 ska jag bege mig in mot stan och fota henne när hon blir sminkad och när de fixar håret. Ska direkt hem sen och fixa mig själv. Sen vid halv 4 blir det att fara mot kyrkan. Lägger upp bilder och berättar mer om dagen i helgen eller någon dag nästa vecka. 

Puss och kram, hoppas ni får en bra midsommar! 

Presenter

Mina syrror och deras killar var förbi och fikade. Har fått fina presenter som jag är mycket nöjd med. 

Fick en ny mobil av mamma och pappa!! 
Nya solglasögon, ett armband (glömde fota) och en mascara från Hanna och Max
En väska, läppglans och nailpolish remover från Malin och Johannes
 
Sen fick jag 300 kr av farmor och farfar, och 500 av mormor och morfar + semester pengar 500 kr
 
 
 
 

17 år och namnsdag

Idag är det inte en vanlig dag för idag är det min födelsedag!! 
 
Började dagen med en film och frukost. Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och sen göra paj som jag ska bjuda på när mina syskon kommer. Skriver mer ikväll!! 

Bröllopsfixande

Haft fullt upp från klockan två idag. Har hjälpt min fina syster och fixat i festlokalen till bröllopet och det blev så himla fint där. Längtar verkligen till fredag när det är dags. Något jag mer längtar till är morgondagen för då är det min födelsedag. Och vet ni vad det är bara ett år kvar tills jag blir arton!!!! Nu ska jag ta något och äta sen lägga mig i sängen och se någon film. Godnatt! 

 

Robin och Gina

Robin är på p3 och självklart sitter jag och kollar på han. På tal om Robin så är de inte länge kvar tills jag får hans album och han kommer till luleå på rixfm festivalen, längtar!!!!
 
Om någon timme ska jag bege mig till festlokalen och hjälpa min syrra att fixa till inför bröllopet. Skriver mer senare idag. 
 

Piteå

For en sväng till piteå idag och träffade Hevi. Vi gick runt på stan ett tag innan vi for till henne och chillade. Kom hem vid sju tiden, följde då med mamma för att kolla snabbt i festlokalen där min syrra och hennes kille var. Blir att fara dit igen imorgon för att pynta till där. Ska nu skära upp melon och lägga mig i sängen och se någon film, sen blir det att sova är jättetrött!
 
 

Regn

Tränade i kyrkan idag och det gick jättebra. Efter det åt jag snabbt innan jag, mamma och pappa for snabbt in till storheden och köpte dukar till min syster. Har också fotat massor av bilder från hon var liten som jag ska göra till ett bildspel imorgon. 

 

De tre systrarna

Från vänster: jag, Malin och Hanna
 

Smile

Idag vaknade jag halv 11 och från dess har jag inte gjort speciellt mycket. Har sett 16 and pregnant, gjort klart min syrras festblad till bröllopet och nu ser jag på en gammal video från 04 när min familj var på djurparken. Senare idag vid halv 5 blir det att fara till kyrkan och träna inför bröllopet. 
 
 

Tjejkväll

Igår hade ja tjejkväll hemma hos mig med Evelina, Josefin och Linnéa. Ja fick fina presenter och vi åt god mat, såg på en bra film och körde de roliga spelet sanning och konsekvens. Idag på morgonen sa ja hejdå till Linnéa som var tvungen att fara vid halv 10. Efter det gick jag på en 4 km promenad innan frukosten medans de andra sov som var hur skönt som helst! Lite senare på dagen när alla hade åkt följde jag med mamma och hämta min syrra Malin och hennes kille Johannes från flygplatsen som har varit i stockholm över helgen. Resten av dagen har jag inte gjort speciellt mycket. Ska snart krypa ner i sängen och sova, godnatt!♥

 

all I need is a beauty and a beat

Idag har jag provat hela outfiten till bröllopet plus frisyren och ja blev så nöjd. Hoppas det blir lika bra på fredag. Har även varit duktig och dammtorkat hela mitt rum och fixat till klädkammaren. Ska nu snart dra iväg till en pizzeria nära mig och möta upp Evelina och Linnéa, sen ska vi hem till mig och ha de bra!

 
 
 



 

blogg.se synas

 

Anonyma kommentarer

Igår for jag till Josefin och sov där. Vi köpte massvis av godis och hyrde tre filmer. Vi hann dock bara se "The five-year" som var konstig och hade inte någon bra rödtråd. Den hoppade flera gånger och var seg. Inte alls romantisk eller rolig, utan endast väldigt skum. Idag mötte vi upp Sofie på bussen och for till storheden. Blev inte att stanna där så länge för Josefin skulle bara köpa ett nytt objektiv. När jag kom hem har jag fixat festbladen till min syrra och försökt komma på en bra frisyr till bröllopet som inte gick så bra. Får göra ett nytt försök någon annan dag. 
 
Förresten blir jag riktigt less på alla anonyma komentarer. Stå för vem du är så kan jag svara på din/era kommentarer. Jag bryr mig inte om det är söta kommentarer, men om någon säger att den hatar mig via bloggen anonymt är de bara fegt och de äcklar mig. Det har även varit frågor mellan mig och Rasmus från någon feg anonym människa. Kan berätta att vi håller på, mer säger ja inte.

Tack och hej, de var allt från mig! 
 
 
 
 
 

13 juni

Jag vet aldrig hur jag ska börja ett inlägg, ja skriver sen suddar jag flera gånger. Det blir aldrig bra. Inte detta heller, men det får duga. Har inte heller bloggat på drygt två dagar för jag har inte haft tid. Igår kom Rasmus till mig, vi gick runt på stan innan vi drog hem till mig. Idag for vi in till stan igen vid två tiden, gick runt lite innan jag drog till inpuls och körde ett skönt ben och rump pass och han for hem. Ska nu måla mina naglar innan jag tar bussen in till stan och möter upp Josefin, därefter blir det att gå förbi hemmakväll innan vi drar till henne. 

49 rosetter

Knöt nyss 49 rosetter med mamma till min syrras festblad till bröllopet. Shit va jobbigt de var men nu är vi äntligen klar, blir sen att stoppa fast de och dekorera men det blir en annan dag. Förutom att knyta rosetter ikväll har jag varit på en timmes promenad med min syrra och när ja kom tillbaka var ja utelåst i 40 minuter. Som tur var Emma hemma så gick till henne ett tag. Ska nu krypa ner i sängen och läsa min bok p.s I love you. 
 
 
 

Nytt

Kände för att ändra lite på bloggen. Bytte till en ljusgrå bakgrund och klistra ihop en ny header. 

Beautiful

 
 
 
 
 

Smile

 
Josefin Rönnlund
 
 

Happy

Redan fem dagar av gått från vi fick skolavslutning. Om sommarlovet ska gå så här fort kommer det kännas som de är slut om bara någon dag. Har en del planer för den här sommaren. Nästa vecka gifter min syrra sig, jag fyller år, jag börjar jobba den första juli, blir att fara bort en sväng med familjen, umgås med vänner, med mera. 

Igår for jag till Rasmus och sov där till idag. Vi gjorde inte speciellt mycket, tog det mest lugnt. Från jag har kommit hem har jag redigerat bilder, min syrra kom ett tag och så var jag med Emma ett tag. Ska snart fortsätta att se filmen remember me sen blir det att sova. 

 
 

Möhippa

I lördags hade min storasyster Malin möhippa som jag och några till hade ordnat!...

Det började med att vi gick runt på stan och stoppade upp lappar innan Malin kom in till hamnen. När hon kom in till stan trodde hon skulle åka till en ö med Klara, men så blev det inte. Klara visade en lapp och gick in till rödakorset där hon såg ännu en till lapp. 

På rödakorset skulle Malin hitta sin bröllopsoutfit från topp till tå på femton minuter för 200 kr. 
När hon hade hittat sin bröllopsoutfit skålade vi. Efter det gick vi in till stan och där fick hon uppdrag som hon skulle klara och för varje uppdrag fick hon en liten shot. De var bland annat få 5 kalsonglappar, hitta en man som liknar hennes kille om 20 år, fråga hur man stoppar på en blöja, sälja kramar och pussar, med mera. 
Efter ett tag blev det picnic innan vi fortsatte med uppdragen
När uppdragen var klara beställde vi mat och tog med det till en lokal vi hade hyrt. 
När vi hade ätit började alla (förutom jag) fixa sig för bbb. Jag gick runt och fotade innan jag for hem vid halv 10. 
Lördagen var mycket roligt och hoppas min syrra blev nöjd med sin möhippa. Hann även fota henne enskilt och träna lite tills jag ska fota när hon ska gifta sig om 11 dagar. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Pieces

Idag bokade mamma Robins nya cd, längtar tills jag får den!!!

 
 

Fredag

Idag har jag varit en sväng på stan med Josefin och kollat på alla treor som tar studenten. Om två år är det vår tur att skrika av glädje att vi har tagit studenten, men först måste vi kämpa oss igenom tvåan och trean. När jag kom hem har jag läst i min tidning "bröllopsfotografen" och varit ute och fotat. Det blev en del bra bilder som jag har gjort om, här är tre av dom.

6 juni

Sommarlovet har börjat super duper bra! Kvällen igår umgicks jag med klassen och de var hur roligt som helst. Vi åt på Waldorf, spelade kubb, en från klassen bjöd alla på glass, kolla på solnedgången och hade de super. Efter en superrolig kväll åkte jag hem till Josefin och sov. Idag har jag umgåtts med Rasmus, vi tog de mest lugnt och så utvecklade jag mina kunskaper med longbord som är på lågnivå (måste ha stöd, haha)

Eftersom de är sommarlov så kommer bloggningen inte vara bra, men håll utkik de kan komma någon dag!

 




SOMMARLOV

Idag är de ingen vanlig dag för idag fick vi sommarlov! Ett år av gymnasiet har gått, två år kvar. Direkt efter skolan gick jag och Josefin snabbt på stan innan jag for hem. När jag kom hem for vi direkt till mormor och morfar och firade mormor. For sedan direkt till Josefin. Ikväll blir det att umgås med klassen, vi ska ut och äta mer vet jag inte. Så just nu håller vi på att fixa oss. 

min drömfångare jag fick av Linnéa. 
Följ mig på instagram: Linda Kokkonen
 

Ego

Filmen ego var bättre än vad jag trodde. Den var rolig, gullig och så blev man irriterad på vissa saker. Ibland var den flummig men helheten av hela filmen var den superbra. Tipsar er alla som inte har sett denna film.

Min helg

 
Fredag for  jag, Josefin, Evelina och Linnéa hem till Linnéa.  Vi grillade, åt gott, spelade kort, skojade på och hade de bra.
Lördag åkte jag Evelina och Josefin hem till Luleå. Jag och Josefin gick runt på stan ett tag innan vi tog bussen till överkalix. När vi kom till Josefin åt vi middag, badade första gången för i år, åkte moppe till ica och hyrde Ego samt köpte gott. På kvällen for jag, Josefin, hennes mamma och hennes lillebror Jacob till ett berg. De var så himla fint där när solen lyste på, såg regn längre bort osv. Dock började de regna så vi fick snabbfota när de var uppehåll.
Söndag var de en regnig dag. Även fast de regna for vi till en gård och kollade på koutsläpp. Vi gick även in i en lagård som stank så vi lukta kossa ett bra tag efter... Där såg vi söta kalvar och en väldigt stor ko som skulle snart föda. Lite senare på kvällen tog vi bussen hem till Luleå.

Min helg har varit mycket rolig. Idag var det den sista skoldagen. Jag gjorde min sista redovisning sen på msk åt vi glass. Efter skolan gick jag och Josefin runt på stan, for in till storheden och efter de gick vi snabbt runt på stan igen. Fick hem två kjolar som jag visar någon annan dag.

Imorgon är de brännbollsturnering sen på onsdag är de avslutning!!!!! 

På bussen

Sitter just nu på bussen påväg till Överkalix till Josefin. Igår till idag var ja i boden hos linnea med Josefin och Evelina. Vi spela kort, grilla med mera. Berättar mer om de imorgon är ja är hemma och har dator.
RSS 2.0