Ny blogg

Klicka på bilden för att komma till min nya fotoblogg 
 
 

-

Håller på med en ny blogg som jag kommer lägga upp till veckan. Får se om jag stannar kvar på den här bloggen också eller om jag endast använder min nya blogg. Min nya blogg kommer bli mestadels foto och olika tips, lite text om min vardag, men inte mycket isf.

Nu är det i alla fall höstlov, skönt. Blir dock inget pluggfri lov. Har historia att göra, en tredje animerad film som jag började på i fredags när nittio procent av min klass inte var färdiga med sin första film i fredags när de skulle redovisa och en engelska uppgift. Ganska surt att hålla på med sånt här på lovet, även surt att ja skulle bli sjuk precis på lovet. Min röst är inte ok än och ja hostar en del. 

 
 
 

Ritplatta

 
Snart som möjligt ska jag skaffa mig en ritplatta, hoppas det blir nu till veckan. Det är mycket lättare om man ska hålla på med photoshop, illustrator, flasch med mera. 

Idag var det angelica och benjamin träning. Det var roligt och lärorikt. Det var dock synd att jag det blev en del sitta för mig och mindre dans. Kände mig för sjuk för att anstränga mig så mycket, rösten blev ännu värre när jag ansträngde mig, for även hem två timmar innan. Aja.. Tiden jag var där var mycket bra och det är roligt få ha sveriges bästa dansare som tränare.

Höstlov

Höstlovet är här, underbart! Har dock gått och blivit lite förkyld, hostar och är hes. Men det hindrar inte mig att fara och dansa imorgon med sveriges bästa dansare som tränare (Angelica och Benjamin). Det håller på ungefär från tjugo i elva till halv tolv, förhoppningsvis bli det en roligt och lärorik dag. Förutom att jag har gått och blivit lite förkyld har jag umgåts med Josefin från igår till idag. Vi såg idol, åt gott och gjorde roliga frisyrer på varandra. Sen idag vid fem tiden kom Linus hit och var här till ungefär elva. 

Nu till veckan blir det bara att njuta av att det är lov och villa upp sig för skolan igen som är nästa måndag. 

 
 

Finaste, bästa vännen

 

Awkward.

Blivit kär i den här tv-serien. Har sett några avsnitt förut på tv men aldrig kollat avsnitt, för avsnitt. Ska kolla några avsnitt om ett tag, men först måste jag ta och plugga lite... 

Matty är såklart den snyggaste!!!
 
 

Söndag

Min helg har varit bra. I fredags efter skolan blev det att ta det lugnt och se på idol på kvällen. På lördag städade jag rummet och klädkammaren innan mina syskon plus deras killar och mormor och morfar kom för att äta lite tårta och fira mamma som fyller år idag, grattis♥ Lite senare på dagen vid fem tiden for jag till Linus och var där till idag. Såg the hobbit som faktiskt var bra men väldigt lång och myste på. Ska nu gå och se awkward innan jag gör mitt söndags plugg. Bara en skolvecka kvar nu innan höstlovet, längtar!!! 

 

Oktober foton

De var ett tag sen jag tog med kameran ut så innan middagen gick jag ut en sväng och fotade på gården. Det blev dock bara en kort sväng för händerna höll på att frysa ihjäl. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Five Tattoos

 

Första snön

Vintern börjar närma sig sakta mig säkert. Det blir kyligare ute och idag kom första snön. Den smälte dock på märken, men den kom. Jag såg inte det utan endast hörde av människor. Jag vill att det ska komma snö på märken, det är mysigt de första månaderna sen blir det bara jobbigt efter nyår. 
 
Idag hade jag en lång och skön sovmorgon till klockan tolv. Hade verken foto eller engelska på morgonen. Så igår drog jag till Linus direkt efter skolan och spenderade natten där med honom, det var mysigt. Jag slutade precis så ska strax dra mig iväg till Emmas jobb sen ska jag åka hem. Ikväll blir det äntligen buggträning, var inte förra gången pga att jag var sjuk så ikväll blir det äntligen buggträning igen. 

 
 

Somna bredvid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt
Ensamneten slår emot mig så hårt
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel
Jag känner mig så obekväm och stel



<3

Josefin är världens bästa person. Ingen är så bra som Josefin. Tack för att du är min vän. <3

En av mina bästa dagar

Gårdagen kunde inte ha blivit bättre. Jag är så sjukt lycklig. Jag kommer alltid komma ihåg denna dag.

Lördag den 12 oktober fick jag äntligen se Robin igen. När han kom igenom folkmassan och gick till scenen blev jag varm och tårarna börja komma. Jag var så lycklig, jag kunde inte tro det var sant. Efter tre månader fick jag äntligen se han igen. Han röst, hans stil, HAN. Allting är så perfekt.
 
Jag njöt så mycket jag bara kunde och kände mig lycklig. Efter många underbara låtar var det tyvärr slut. När jag och Josefin skulle gå tillbaka såg jag han gå upp för en trappa. Jag stannade där tills han kom ner och när han kom ner frågade jag honom "Robin kan jag få ta ett foto med dig". Tyvärr hade han brottom för han skulle börja skriva autografer. Men jag gav inte upp hoppet. Jag väntade. Efter en del väntan gick jag till kön. Jag ville verkligen träffa honom. Jag köpte mig hans singel You och ställde mig i kön. När jag kom fram till honom frågade han vad jag hette och efter det även efternamn. När jag sa mitt efternamn sa han "jag känner igen dig, du brukar skriva mycket (twitter). Vi tog lite foton och han sa "jag måste ha en ordentlig kram". Medans vi kramades sa han att han tyckte om mig och jag sa såklart jag tycker om dig med. Vi tog något foto till och kramades om igen. När jag skulle gå började han fråga hur dagen har varit och att det är fint väder här i luleå, det sista han sa "ha en fortsatt bra dag". Sedan kramade jag om honom snabbt igen innan vi gick ner från scenen.

Jag kan fortfarande inte förstå detta. Allting var som en dröm. Det var helt magiskt. Att han kände igen mig, att han kramade om mig, att han berättade att han tyckte om mig och framför allt jag fick träffa honom och inte bara se honom.
 
Jag är så oerhört lycklig att den här dagen kom 
 
 
 

Lyckligast

Känner på mig att den här dagen kommer bli riktigt bra. Om ungefär två timmar ska jag in till stan och möta Josefin sen ska vi vidare till hyundai och kolla på Robin när han uppträder. Har fortfarande väldigt svårt att förstå detta. Den 12 juli såg jag Robin första gången och nu tre månader ska jag se han igen. Jag är så lyckligt! Sen på kvällen kommer jag umgås med Josse och några till. 

Ha en bra lördag för det kommer jag ha! 

 

IMORGON

Imorgon kommer bästa robin till luleå! ♥

 

På bättringsvägar

Blev en sväng till vårdcentralen idag. Mina halsmandlar är uppsvulda och gör mycket ont. Trodde ett tag att jag hade fått halsfluss, men inte det som tur är. Det var bara vanliga virusblåsor. Känner mig även mycket piggare idag till skillnad från de tidigare dagarna. Låg då bara i soffan och sov, åt knappt något heller. Idag har fått i mig käk, åt nyss goda plättar som mamma gjorde och har gjort mer saker och inte bara legat i soffan. Nu när jag äntligen känner mig lite piggare ska jag försöka göra bort lite plugg som jag har missat när jag har varit sjuk.
 
På måndag blir det skola igen, jag längtar. Inte längtar till lektionerna men att få börja göra något på dagarna och träffa mina kära vänner igen. Det har varit så segt att bara legat i soffan hela dagarna och inte gjort ett skit. 

 

Sjuk

Den här dagen var jag bara på skolan i femtio minuter sen kom pappa och hämtade mig. Halsen gjorde ont och kroppen var död. När jag kom hem har jag sovit hur mycket som helst, sett två avsnitt av pretty little liars och för ett litet tag sen såg jag Dear John. Imorgon blir sängliggande och ha det tråkigt och ensamt. Känner jag mig lite piggare ska jag försöka göra en historia uppgift som ska snart vara klar. 

Ha en fortsatt bra kväll! 

 

Kvällens outfit

 
 

6 oktober

Var hos Hanna idag och åt lite tårta med släktingarna och hade det trevligt. Kameran följde såklart med så fick lite bilder. 
Kamera: Sony alpha a37 | Objektiv: Sony 50 mm
 
 
 

Happy

Min helg har varit mycket bra hittils. Imorgon blir det en sväng till Hanna och fira henne igen men denna gång kommer släktingarna. Sen på kvällen blir det dans till expanders. 
 
 

Kanelbullens - och Hannas dag

Idag det både kanelbullens dag och min syster Hannas födelsedag, ett stort grattis bästa syster! Direkt efter min lugna skoldag for vi till Hanna och gratta henne och fikade där. Fick även träffa Simon som var väldigt nyfiken på min hund. Den följde efter den och kollade hela tiden var den gjorde, gulligt! När jag kom hem har jag redigerat lite bilder och ätit en god tacopaj. 

Ha en bra fredag alla, för de kommer jag ha!♥

 
 

Friday

 

3 oktober

Imorgon är det fredag. Känns som det nyss var fredag, veckan har gått så fort. Mitt humör har varit på topp varje dag och dagarna har gått lite fortare denna vecka. Det har hänt så roliga saker den här veckan, Robin har rt min tweet för första gången, han har meddelat när han släpper sin musikvideo och igår fick jag veta att han kommer till luleå nästa lördag. Självklart har det hänt andra roliga saker, men detta var just det roligaste.
 
Den här dagen har även gått väldigt fort. Gjort ett psykologiprov som gick helt okej och ett matteprov som faktiskt gick bra. Slutet av lektionen hade vi idrott. Vi har börjat vara på inpuls vilket är väldigt bra för jag tycker om att gymma och inte spela fotboll eller basket på idrotten. Det blir mycket mer enskilt idrottpass. 

Ska nu plocka fram matteboken och lägga mig i sängen och göra några tal. 
 
 
 

LYCKA

Min tweet: Alltså nä nu blir jag avundsjuk på er stjernor som får gillningar, rt eller svar från ....  


 

-

Älskar typen av denna stil.

Jag är avundsjuk på alla tjejer som passar bra i keps bara för jag inte gör det speciellt mycket. Det är ganska trist, för jag älskar kepsar. Ska försöka hitta mig en fin som jag tycker jag passar i, men tror det kommer bli ganska svårt. 
RSS 2.0